w7 64bit yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azraelazrail

azraelazrail

Üye
    Konu Sahibi
w7 64bit yardım
millet bu winflasher'ın 64bit olanı yokmu? Benim bilgisayar 64bit işletim sistemi. Flaslamaya kaltığımda başaramıyorum. Android kurmayı deneyim dedim bilgisayardan kerneli bi türlü atamadım. herşey tamam ama bi kerneli atamadım die android kullanamıyorum. sistemime uygun bi önerisi olan varmı yardım edin yoksa delirecem:off: bi türlü yapamadım. ne sistemmiş arkadaş demek tel flashlanma lazım olsa onuda yapamayacam. bi yardım yada bana bu androidi kurabilecek konyadan birini söleyin.
 


pRime.

pRime.

Üye
benimki de 64 bit sorunsuz flash attım.
 
azraelazrail

azraelazrail

Üye
    Konu Sahibi
benim laptoptamı sorun var Windows 7 Home Premium-64 Bit 8gb ram intel core i7 [h=2]Casper cn tkı-2670c bi bakında sorun bende olmaması lazım aynen denilenleri yapıom ama tel flashlamayada geçio flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warranty-warning -f -R[/h]yazıp enter yapıom hiç bişi yazmamışım gibi görüo yukardakini yazıom enterladığımda flasher çalıştırma isteyip istemediğimi saruyo evet diom gene aynı flasherın uyunluluğunuda değiştirip duruyom ama nafile
 
pRime.

pRime.

Üye
sorunu anlayamadım ama benim bilgisayar ile aynı yazılımı kullanıyorsun. donanım da aynı sayılır.
 
azraelazrail

azraelazrail

Üye
    Konu Sahibi
android yaparken en başta kernel atmak lazımya atamıyorum aynen yapıyorum kodu yazıyorum ama hiç bişe olmuyor
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
uyumluluktan farkli sistemlerde calistirmayi dene belki olur.
 
mert_1047

mert_1047

Üye
Flasher kullanırken öncelikle flasherlar başlayan flash komutu vermek için flasherın bulunduğu dizine gitmen gerekiyor direk verirsen olmaz.

cd C:\Program Files\Nokia\Flasher

Ardından flasherla başlayan kodu vermelisin flash dosyalarıda üstte verdiğim flasher dizininde olmalı flasher dizini kurarken değişmediysen verdiğim yerdir.

Flasher 64 bit uyumludur sorunun uyum sorunu olduğunu sanmıyorum sürekli 64-bit Win7 üzerinden flashlıyorum herhangi bir uyumsuzluk sorunu söz konusu değildir.
 
azraelazrail

azraelazrail

Üye
    Konu Sahibi
gerekli dosyalar dizinin içinde fakat kerneli flashlamak için komutu verdiğimde hiçbirşey olmuyor sorun bu uyumluluğuda değiştirip durdum ama işlem hiç başlamıyor normalde başlaması ve yüklemesi lazım ancak hiçbişi olmuyo işlem başlasa gerisi kolay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt