W-t3 USB Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

code_mod

Üye
    Konu Sahibi
W-t3 USB Sorunu
Öncelikle belirteyim ki forumda yardımlaşma yok! Şimdi açıkcası Trident kategorisi açmışsam mutlaka forumla ilgilenmeliyim dimi? Ama burada böyle değil. Neden mi ? Söyleyeyim hemen. Hergün buraya onlarca konu açılıyor ve sorunların %80'i çözümlenemiyor, bunun sorumlusu tabi ilgililerdir. Bi soru soruyorsunuz ve forumu dikkatli araştır cevabını alıyorsunuz. Üzülmeyin ben bugün Trident kategorisindeki tüm konuları ve cevapları tek tek okudum ve araştırın paylaşıldı denilen hiç bir konuyu göremedim, gözlerim gayet sağlam, ya da ben öyle zannediyordum bugün'e dek. Tek ricam yetkililerden ya tüm sorunlara kafa yorulsun ya da ilgilenilmeyen kategoriler silinsin. Eminim moderatör arkadaşlar konuyu sileceklerdir ama ben yine de yazıyorum, belki okurlar düşüncesiyle. Bende sorunumu dile getireyim, belki ilgilenen bir kaç yetkili vardır. Sorunum şu, USB kabloyu PC'ye taktığımda sadece şarj ediyor. Evet cevaplarınız kesinlikle; *#3646633# -> Aygıtları -> UART ayarlarını yapın -> UART Setting -> TST-PS Config -> 115200/PS konfigürasyonu -> 115200/TST-L1 Config -> 115200 kombinasyonu olacaktır ama bunlar da çözüm değil. Vermişsiniz sağolun, sürekli de verildi diyorsunuz ama verdiğinizin işe yaradığından bi habersiniz. Lütfen yetkili arkadaşlardan çözümleri bekliyorum. Okuyan arkadaşlarım da sorunlarını buraya yazarsa -Kesin- bilgiyi kendilerine verebilirim, bizzat kendimde deneyerek.. Bu sitem sadece bana ait değil tüm üyelerinize aittir, ilginiz için teşekkür ederim tabi ilgili varsa buna da emin değilim ya, neyse.

Selametle..

kol@j

kol@j

Üye
kardeş forumu inceleyip gerekli bilgileri zaten toplamışsın...

eğer ki bulduğun çözüm bir işe yaramıyorsa senin telefonunda bir sorun olabileceğini hiç değerlendirmemişsin...

1. telefonunu başka bilgisayarda denedin mi?

2. eğer ki başka bilgisayarda çalışıyorsa kendi bilgisayarına USB driver yükle china suit indirirsen onla beraber driver da var.

3. bunlar işe yaramadıysa servisten yazılım yüklettir.

4. o da işe yaramıyorsa... telefonun donanımında bir sorunvardır ki o da zaten telefonun değişmesi gibi bir anlama gelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt