w t2 Operatör ismini ekrandan kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmet82

Üye
    Konu Sahibi
w t2 Operatör ismini ekrandan kaldırma
Arkadaşlar trident w t2 telefon aldım Ekrandan Operatör İsmini kaldırmak istiyorum. fakat ayarını bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

efsane_1984

Üye
kardes fabrıka ayarlarına donersen duzelebılır bende yenı aldım msnye gıremıyorum ınternettede napıcam yardımcı olurmusun

reeis35

Üye
gercekten gerekli bilgis olan varsa paylassın

yenimsin

Üye
msn ye w-lan baglantısı kurabilir yada aylık internet paketin varsa opera mini programından girebilirsin

diger konu: ekrandaki opörötör ismi ney onu söylermisin

reeis35

Üye
trc ve avea kullanıyorum 2 ısmde telefon kılıtlendıgı zanan ekranın ortasında beliriyor

malyec

malyec

Üye
evet arkadaşLar telefon kilitliyken tam ortada pekte hoş olmayan bi operator yazısı var... Kaldıran Varmı ?

semetey

Üye
bende çok aradım ve bulamadım bula bilen varsa lütfen paylaşsın...

ceylinberk

Üye
arkadaşlar uğraşmayın kalkmıyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
Anlamadığım birşey operatör ismini kaldırmak ihtiyacını neden duyuyorsunuz ?.

frk_25

Üye
Arkadaşlar Bende Aldım şahsen memunumm yalnız Msn ayarları nasıl olcak aylık int. paket var
msn qiremiyorum bi yardımcı olsanızz TEŞEKKÜRLER.

maksatli

Üye
msnde ayarlar bölümü var ordan wifi seçeceksin ve bağlanakacaksın bende internet paketi olmadıgı için ben onunla giriyorum.yapamadıgım olay oyun bulamadım onuda halledebilsem çok iyi olacak.birde wt2 ler kaç gb hafıza kartı destekliyo bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bende bildiğim konularda yardımcı olmaya calısırım.

frk_25

Üye
Arkadaşım benimde W-t2 var bende 8gb micro vardı şuan çalışıyo ama arada kasıyoo 4 gb taktınmı gayet güsel oyunda yükleniyor ben yükledim birkaç tane ama oyunda fazla ilerleme yapamıyon dokunmatik olduğu için ben qenelde qezide oluyorum ondan wifi secmeden girmem qerek msn yinede saoL

maksatli

Üye
ozaman internet paketi alman lazım bide tridentin kendi sitesinden vermiş oldugu şebekeler için wap ayarları var onları yüklemelisin sanırım.bide sormak istediğim konu yüklediğimiz bi programı oyunu vs... bunu telefon ekranına nasıl koyacaz misal ben operamini 5beta yükledim ama javadan girebiliyorum böyle bi şansımız varmı ekrana koyabilme gibi yüklediğin oyunları paylaşırmısın rica etsem yada isim verirmisin.

BrAsSs

Üye
bende wt2 alıcam kullananlar yardımcı olsun..

-tarık-

Üye
beyler şu trident w-t2 de operator logosunu nasıl silebilirim bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim aciiil arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt