Vücuduna Sarılı Halde 102 iPhone Bulundu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Vücuduna Sarılı Halde 102 iPhone Bulundu!
Bir kadın 102 iPhone'u Hong Kong'dan Çin'e kaçırmaya çalışırken yakalandı. Raporlara göre, 102 iPhone cihazını vücuduna bağlayan kaçakçı kadın üzerine fazla giysi giyerek cihazları saklamaya çalıştı.


Geçtiğimiz gün tüm dünyayı şok eden bir haber ortaya çıktı. Bir kadın Hong Kong'dan Çin'e 102 adet iPhone cihazını kaçırmaya çalışırken yakayı ele verdi. Kontroller sırasında yakalanan ve vücudundan tam 102 adet iPhone telefonu çıkan kadın göz altına alındı.

https://www.maxicep.com/cinde-ev-kadinlari-iphone-ipad-kacakciligi-ile-suclaniyor

Kadın 30 Haziran'da saat 18.00 civarında sınırı geçmeye çalışıyordu. Onu gözaltına alan gümrük memurlarına göre hava çok sıcaktı, fakat kadın tişörtünün üstüne birde örme kazak giyiyordu. Ayrıca, kolları ve bacakları gövdeye oranla nispeten ince görünüyordu, gövde orantısız bir şekilde genişti. Bu durumdan şüphelenen gümrük yetkilileri onu metal dedektöründen geçirdiklerinde alarm çaldı.



Şüpheli kaçakçı kadını gümrük yetkilileri hemen göz altına aldı ve üzerinde arama yaptı. Arama sonucunda gümrük görevlileri kadının vücudunda 102 iPhone ve 15 lüks Tissot saat buldular. Kadın bütün cihazları vücuduna sarmış ve üzerine kıyafetler giyerek bunları gizlemeye çalışmış.

Gümrük memurları, kadının vücuduna sarılmış çok sayıda akıllı telefonu bulduklarında şaşkına döndüler ve şimdiye kadar gördükleri vücuda sarılmış en fazla akıllı telefon sayısı olduğunu söylediler. Kaçakçı kadın vücuduna telefonların yanı sıra 15 adet lüks Tissot saatlerini de sarmayı başarmış.

Bu kadın iPhone'ları Hong Kong'dan anakara Çin'e kaçak getirmeye çalışan ilk kişi değil. Apple'ın cihazları Hong Kong'da çok daha ucuz olduğu için insanlar gizli şekilde oradan aldıkları cihazı anakara Çin'de satmaya çalışıyorlar ve yakalanmazlarsa bu sayede çok para kazanıyorlar. Ocak ayında yakalanan bir adam 94 Apple cihazını kadın ile benzer şekilde vücuduna bantlayarak sarmıştı.
 


Üst Alt