Vucudu Depremİn Tahmİncİsİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vucudu Depremİn Tahmİncİsİ
Vücudu sinyal veriyordu, anladı ki O, aslında bir deprem tahmincisiydi

Mehmet Araç, 1999 Ağustos depreminin ardından ortaya çıkan isimlerden biri. O da diğerleri gibi depremleri önceden kestirip, halka duyurmaya çabalıyor. Bu tahminleri duyurmak için bir de internet sitesi kurmuş. Bazen tahminleri tutuyor, bazen tutmuyor ama onun yakındığı tek şey, bilimsel çevrelerin bu konuya olan ilgisizliği...

O da diğerleri gibi 1999 Ağustos depreminin ardından fark etti kendisindeki yeteneği. Vücudundan aldığı sinyallerin onu yönlendirmesi sonucu karar verdi ki; o, aslında bir deprem tahmincisiydi. Kendisinden önce birçok deprem tahmincisi çıkmıştı ortaya ve ondan sonra da çıkacaktı. Hemen harekete geçerek, internet üzerinde bir site kurdu ve tüm tahminlerini, paylaşmaya başladı. Yani o, tipik bir deprem tahmincisi ve deyim yerindeyse, tahmincilere son örnek.

Mehmet Araç, Menemenli bir tekstilci. Lise mezunu, üç çocuklu ve 1963 Menemen doğumlu. 17 Ağustos 1999 tarihinden bu yana, depremleri önceden fark ettiğini söylüyor. Araç’ın deprem öncesinde vücudunda hissettiği enerji; sol ve sağ bacağını komple etkileyen, oldukça sert bir enerji. Bu enerjinin en düşüğünü aldığında, yakın çevrede şiddeti 5 civarı bir deprem oluşuyor. İkinci bir belirti ise vücuduna gelen vuruşlar. Bu vuruşlar, deprem öncesi fayda meydana gelen kırılmaların ona ulaşması şeklinde oluyor. Bu vuruşlarla da depremin yakın civarında olup olmayacağını, yakınsa depremin şiddetini ve tam zamanını söyleyebiliyor.
 


aLone

aLone

Üye
ben yarım saatte yapardım ya:cool
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabi tabi :ehe
 
çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
:hmmm garipmiş yaf..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt