Volkan: “Her iki kupayı da müzemize götüreceğiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Volkan: “Her iki kupayı da müzemize götüreceğiz




Kalecimiz Volkan Demirel, geçen hafta alınan mağlubiyete rağmen inançlarını kaybetmediklerini belirterek, her iki kupayı da Fenerbahçe müzesine getireceklerini tekrarladı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, "Maçı kazanacağımızı biliyorduk. Ben biraz emin konuşuyordum ama Süper Final öncesi de bunu söylüyordum. Her iki kupayı da müzemize götüreceğiz. Bunun sözünü hep birlikte verdik. Geçen hafta bir yenilgi aldık ama inancımızı kaybetmemiştik. İnancımızı kaybetmeyince başarıyorsunuz" dedi.

Galibiyetin önemine değinen Volkan, "Zorlu bir deplasmanda kazandık. Şampiyonluk yoluna emin adımlarla ilerliyoruz. Kupayı da alacağız. Zoru seviyoruz. Bu sezon çok zorluklar gördük. Artık sona geldik. Son adımı atarak şampiyon olarak çok anlamlı olan Fenerbahçe taraftarına ve Başkanımıza armağan edeceğiz. Maç öncesi, sırasında ve devre arasında istenmeyen olaylar oldu, ne kadar söylesek yanlış" diye konuştu.

Trabzonspor’u tebrik eden Volkan, "Trabzonspor takımını tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Trabzonspor taraftarını da tebrik ediyorum, çok iyi motive olmuşlar. Kalecisinden yedeklerine, sakat olup buraya gelmeyen Alex’ine kadar Fenerbahçe taraftarı takımıyla gurur duysun" şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt