Volkan Bu maçtan ders çıkartmalıyız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Volkan Bu maçtan ders çıkartmalıyız


Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile yaptığı ve yarı finale çıktığı maçın ardından kalecimiz Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan yaptığı açıklamada, "Yarı Finale çıkmak güzel ve önemliydi, amacımız da finale çıkmak. İstanbul'daki maçtan 3-0 avantajımız vardı ama bu şekilde turu geçmeye sevinmememiz gerek. Çok kötü oynadık. Eğer maçın başında yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik maç bu duruma gelmezdi. Bu maçtan ders çıkarıp buna göre sahaya çıkmalıyız. Bu mücadele ve yenilen goller bize yakışmadı. İkinci yarıya çok iyi başlamıştık. Biraz da 3-0'ın rahatlığı vardı. Bu rahatlık bizi kötü etkiledi. Ama yine iyi ki bu maçta karşılaştık bunla, ileride zamanlarda çok önemli maçlarımız var. Çünkü bu maçta avantajımız vardı. Benden başlayarak yedekte oturanlar hatta İstanbul'da olanlar, teknik heyet ve herkes taşın altına elini sokmalı. Büyük hedeflerimiz var, bu şekilde buna ilerleyemeyiz. Ligde, kupada ve Avrupa Ligi'nde bu hedeflere en iyi şekilde oynayarak, konsatre olup Fenerbahçe formasına yakışır şekilde ulaşmalıyız" diye konuştu.

Volkan, Bursaspor'un çok iyi mücadele ettiğinin altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bursaspor çok iyi konsantre olmuş. Çok iyi oynadılar. Bursaspor çok iyi takım, hocaları ve taraftarıyla. Maç sonunda onları alkışladım. Belki de yanlış anladılar ama tebrik etmek için alkışladım. 3-0'ı avantaja çevirmek istediler ve ilk yarıda belki biz onların yarısı kadar bile koşmadık. Ben bir ara tur gidiyor diye korktum ama Güiza attı ve bir golle de olsa turu atladık, ama bu sonuca sevinmememiz lazım. Bursaspor stadı ve taraftarı ile her zaman çok iyi, onları tebrik ediyorum. Bizim ise bu maçtan dersler çıkarmamız lazım."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt