Volkan ''3 Kere Geldiler, 3'ü de Gol Oldu''

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Volkan ''3 Kere Geldiler, 3'ü de Gol Oldu''
Spor Toto Süper Lİg'de Beşiktaş'a 3-2 yenilen Fernerbahçe'de tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de her oyuncunun kazanmak için sahaya çıktığın ifade eden Volkan, ''Fenerbahçe forması giyen her oyuncu kazanmak için sahaya çıkar, kimin geldiği kimin gittiği önemli değil, o formayı giyorsanız kazanmak için oynarsınız. Bugün de iyi oynadık anacak kaznamadık, sorun değil ve telafi edeceğiz'' şeklinde konuştu..




Beşiktaş'ın 3 kez gelip 3 gol bulduğunu vurgulayan Volkan, ''Maça iyi başladık ama takım olarak yaptığımız hatalar kaybetmemize neden oldu. Beşiktaş takımının hafta içi yan toplarda çok iyi olduğunu gördük, bunun üstüne çalıştık.
3 kez geldiler , 3'ü de gol oldu. Biz çok pozisyon bulduk ancak skoru fazlaca yapamadık.
Sezonun eniyi performansını sergiledik. Maçın hakeminin oyunun son bölümünde kontrolü kaybettiğini düşünüyorum, çok emek veriyoruz ama hak yeniyor. En azından beraber kalabilirdik ama olmadı'' dedi.
 
haltie

haltie

Üye
Beşiktaş kaliteli futbolcularıyla maçı kazandı. Fenerbahçe gibi transfer şampiyonu değil ama lig şampiyonu olabilir. Bu arada volkan molde maçında yedikleri gol sayısıyla karıştırdı heralde atak sayısını :D
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt