Faturasız Vodafonedan Yeni Özgür Genç Tarifesine Özel Genç Ikili Paket Karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Vodafonedan Yeni Özgür Genç Tarifesine Özel Genç Ikili Paket Karşınızda
Yeni Özgür Genç tarifesinde olan 26 yas altı abonelerimiz, 15 TL karşılığında 500 MB + Haftasonları geçerli ( Cuma 23.59.59dan Pazar 23.59.59 saatleri arasında kullanılabilecek) 2.000 Vodafone dakika dan yararlanabilecektir.

· Pakete kayıt ile birlikte bakiyesinin yeterli olması durumunda abonenin hesabından 15 TL çekilerek karşılığında veri hizmetinde kullanılmak üzere 500 MB ve haftasonları geçerli 2000 vodafone yönüne dakika yuklenecek olup 30 gunluk kullanım hakkı kazanacaklardır.

· Paket içeriği 30 gün içinde gecerlidir. 30 gün sonunda tekrar yeterli bakiye karşılığında otomatik yenilenirKullanılmayan bakiyeler silinir ; devretmez.

· Pakete giriş anlık olup,iptal talebi alındıktan sonra cıkışlar dönem sonu itibariyle gercekleşir.Abone dönem sonuna kadar haklarını kullanabilir.

· Kayıt esnasında aboneler aktif ve faturasız olma koşullarınıı basarılı olarak gecmeleri durumunda kayıt alınacaktır.

· Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajlardan faydalanabilir.

· Kampanya kapsamında hediye kazanımına konu olacak görüşmeler sadece yurtiçi Vodafone yönüne dogru görüntülü konusma,ses ve Data kullanımları içerir. Roaming , Türkiye sınırları içerisinden yapılan yurtdışı aramaları, özel servis aramaları, ve diğer hizmetler dahil değildir.

· Paket asımında abonenin tarife sartları ve ücretleri gecerlidir.

· Faturasız hat aboneleri, kampanyadan kazandıkları ve harcayabilecekleri kullanım bakiyelerini bakiyelerini 7000 SMS servisinden ögrenebileceklerdir.

Pakete kayıt için “GENC IKILI” , Paket iptali için “IPTAL GENC IKILI”, Paket kalan bakiyenin sorgulanması için “SOR GENC IKILI” yazıp 7000’ e gönderilmesi gerekmektedir. not özgür genç tarifesi bu gün itibarı ile yeni abone alımına kapanmıştır
eski cepnetli hatlar daha bi değerli olacak şimdi :D
 
Son düzenleme:


phasan

phasan

Üye
bu tarife kötü olmuş
 
blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
phasan

phasan

Üye
kesinlikle bence bu durum vodafone un hedef abone sayısına ulaştığının bir işareti bu sebepten turkcell gibi kazık işler yapmaya başladı
Yakında avea da yapar bence turkıyeye 4 gsm operatoru şart
 
blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Yakında avea da yapar bence turkıyeye 4 gsm operatoru şart[/quotegeri durmadı zaten super 3lü paket 28 idi 30 olmuş bu ilk adım bence
4. oparatör ptt olacak bence rekabet için daha da cazip şeyler yapabilir
 
phasan

phasan

Üye
Suan sanal operatorler var
 


Üst Alt