Vodafone’dan Ekonomi’ye Büyük Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone’dan Ekonomi’ye Büyük Destek
Türkiye’de faaliyet gösteren GSM şirketi Vodafone, abonelerine sunduğu paketlerle tasarrufu desteklerken öte yandan iletişimde geri planda kalmamak için projeler üretmeye devam ediyor.


Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla abonelerine hayatı kolaylaştıracak hizmetler sunan Vodafone Türkiye, VodafoneRed dünyasıyla ekonomiye ve sosyal yaşama değer katmaya devam ediyor. Mayıs 2013’ten bu yana abonelerine sağladığı ekonomik değer164 milyon TL’ye ulaşan Vodafone Red, son olarak tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı da yine Red dünyası avantajlarıyla portföyüne kattı.

Vodafone Red’liler iPhone 6’lara 24 ve 36 ay taksitle tarifeye ek ödeme avantajıyla sahip olabiliyor. 16 GB kapasiteli iPhone 6, 36 ay taksitle Red Elite tarifesine ek ayda 35 TL, 16 GB kapasiteli iPhone 6 Plus ise 36 ay taksitle Red Elite tarifesine ek ayda 40 TL fiyatlarla abonelere sunuluyor. Böylelikle pazarda rekabet artışı sağlarken öte yandan ekonomimize büyük destek sunan Vodafone farklı çözümlerle abonelerine fırsatlar sunmaya devam etmeyi planlıyor.

Basın Bülteninden Derlenmiştir.
 


ErenMSC

Üye
Haber için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
gutihaz1

gutihaz1

Üye
ne varsa vodafone da var sayesinde 6-7 yıldır sınırsız internet kullanıyoruz
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

Benzer Konular



Üst Alt