VodaFone Mobil Tv Yardım...!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KurtCobain16

Üye
    Konu Sahibi
VodaFone Mobil Tv Yardım...!!
Arkadaslar ben türkcell den vodafone geçiş yaptım.türkcellde sorunsuz mobiltv izliyordum ama vodafone olmuyor.telefonumun markası samsung GT-S5603 Preston Dün üye oldum bir ay ücretsiz diyor ama bir türlü kanallar acılmıyor.url hatası diyor.biri bana yardımcı olursa cok sevinirim.dünden beri kafayı yicem bir türlü olmuyor.Yardım Edin .

Birde Uygulamayı telefona indiremiyorum.Nasıl oluyor bir anlatın.Lütfen.

duvak

duvak

Üye
mobil tv uygulaması senin telelde çalışmaz:evet:

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
vodafone özel uygulaması çalışmaz fakat bu telefon mobil tv yi destekliyor.
vodafone müşteri hizmetlerini arayıp ilgili menülerden müştrei hizmetlerine bağlanıp ayarları birkez daha isteyin. Real player ayarlarına kadar anlatıyorlar. Eskiden real player de şebeke olarak Mobil Tv seçiyorduk ama artık vodafone live seçiyoruz.

Mobil tv konusunda benimde sorum vardı. Mobil tv özel uygulması 5800XM desteklemediği için wap üzerinden izliyorum fakat kanalların sırası çok karışık. Süper paket kullanıyorum Ntv veya CnnTurk'e ulaşmak dizi paketleri geçmek sorunda kalıyorum. Eskiden kanallar paketlere göre topluydu fakat şimdi dağılmış ulaşana kadar çok zaman harcıyorum. Site üzerinde yayınlanan kanal linkleride telefonda çalışmıyor.

hemka556

Üye
müşteri hizmetlerini aradığımızda ayarlar telefonunuza gönderilmiştir diyo ama sadece bi link gönderio
bi ayar felan gönderdiği yok bende anlamadım bu ayar olayını bilen varsa anlatsın

--------------- Ekleme ---------------

müşteri hizmetlerini aradığımızda ayarlar telefonunuza gönderilmiştir diyo ama sadece bi link gönderio
bi ayar felan gönderdiği yok bende anlamadım bu ayar olayını bilen varsa anlatsın

JayJayyy

Üye
mesaj gelir o mesajı aç seçeneklere basıp kaydete bas.teli kapat aç tamamdır

sevbani

sevbani

Üye
ya arkadaşlar gerçekten söylüyorum vodafonenin mobil tv olayında byk bir problem var ne yaparsam yapayım problem hallomuyor yani bir yere kadar gidiyor oradan sonra gitmiyor he bu arada telim nokıa 6630

maxi00

Üye
live.vodafone.com/mtv link üzerinden giriş yapın.

Larock

Larock

Üye
burdan ayarları kendin gönderebilirsin.

numaran ve şifrenle giriş yaparak istediğin ayarı ücretsiz göderebilirsin

xyz58

xyz58

Üye
Mtv destek yazıp ücretsiz 3636 ya yollayın telefonun mobil tv destekleyip desteklemediğini öğrenin destekliyor ise live yazıp 7048 göndererek vodafone live ayarlarını alabilirsiniz (1std sms ile ücretlendirilir) sonra 3636 dan gelen cevaba göre islem yapıniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt