Vodafone 9 TL'ye kafana göre 1 saat bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone 9 TL'ye kafana göre 1 saat bedava internet
Vodafone Kafana Göre internet paketleri ile günde sadece 1 saat tarifenizin internetinden tüketmeyen kullanımlar yapabilirsiniz. 1 Saatlik süreniz dolduktan sonra varsa tarife veya ek internet paketinizin internet hakkından düşümler gerçekleşir. Aksi taktirde TL düşümü veya faturanıza internet aşım ücreti olarak yansır. Bu pakette GB hesabı yok 1 saat içerisinde dilerseniz 1080p video açıp izleyebilirsiniz. Ayrıca 1 saatlik kullanımı dilerseniz günlük dakikalara bölerek kullanabilirsiniz. Yani 1 defada 1 saatlik kullanımın tamamını yapmanıza gerek yok. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var. Eğer gece yarısı 00:00’a kadar 1 saatlik internetinizin tamamını kullanmazsanız ve örneğin; 10 dakikalık bir internet hakkı kalırsa, bu hak gece yarısı itibariyle silinir.



Vodafone Kafana Göre Bedava internet paketi nasıl yapılır ?
  • Bu paketin ilk kullanımı ücretsizdir, örneğin aylık paketi aldığınız taktirde tarife bitim gününe kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. Günlük paketi aldığınızda ise ertesi gün ek ücret ile hattınıza tekrar tanımlanır.
  • Sadece hediyeyi kullanmak isteyen müşteriler hediyeyi aldıktan sonra iptal etmelidirler.
  • Aylık paketi; Faturalı; FATURALI KAFANA GORE -> 3636, Faturasızsan : KAFANA GORE -> 3636‘ya sms göndererek satın alabilirsiniz. Paketin hediye sürümü bittikten sonra aylık 9 TL karşılığında hattınıza tanımlanır. Ve her gün 1 saatlik kullanım hakkı verir.
  • Paket sadece yurt içinde geçerlidir.
  • Kampanyadan FreeZone aboneleri faydalanabilirler.
  • Ayrıca dilerseniz pakete Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden de sahip olabilirsiniz.
  • Kalan kullanım haklarınızı Yanımda uygulaması veya OZET yazıp 7000’e göndererek öğrenebilirsiniz.
  • Her gün 1 saatini nerede kullanacağını belirlemek sana kalmış! 1 saatini sosyal medyada mı yoksa video-müzikte mi kullanmak istediğini Vodafone Yanımda’yagirip her gün seçebilirsin. Örneğin bir gün Video-Müzik, ertesi gün Sosyal paketi seçebilirsiniz. Önce Vodafone Yanımda’ya giriş yap. • Sol menüde «Ek paketlere» giriş yap «Kafana Göre saatini seç» butonuna tıkla • Açılan sayfadan seçimini hemen yap. Kampanya halen devam ediyor.
Yukarıdaki işlemleri yaparak Tarife bitim gününüze kadar bu paketten ücretsiz yararlanabilirsiniz. Önerim paketinizin başlangıç gününde tarifeniz tanımlandıktan sonra yapın. Böylece 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Kampanyanın geçerliliğinin sürdüğünü kontrol etmek açısından bu hediyeli paketi Yanımda uygulamasından satın almak daha avantajlıdır.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknognc ve Buğra


blastx

blastx

Üye
Bir ay ücretsiz yararlandim YouTube da zaman geçiren için iyi paket izlemek istediğiniz videoyu açın dolsun sonra neti kapatın bu şekilde ortalama 2.5 saat kullandım günlük
 
  • Beğen
Tepkiler: teknognc
murat.122a

murat.122a

Üye
youtube den video indirilirken geçerlimi
youtube den video indirilirken geçerlimi bilen lütfen cevap yazsın 4.5g olan yerde 1 saat te çok film iner
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bilgilendirme için teşekkürler...
 
teknognc

teknognc

Üye
İyiymiş ya, istediğin gün sosyal medya ya da video paketini seçebiliyosun
 
bilisimler

bilisimler

Üye
Güzel paket Keşke Türk Telekomdada olsa.
 
teknognc

teknognc

Üye
Benim için tek kötü yanı bi gün youtube uygulamama hiç girmedim bildirim verdiği için geceye kadar kendi kendine 45 dk yedi, bildirimi kapatacam artık :D
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
teknognc

teknognc

Üye
Paket ilk ay ücretsiz mi? Benden de ücret kesmedi de
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Benzer Konular



Üst Alt