Vodafon mu? Amannn sakınnn..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perminda

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon mu? Amannn sakınnn..
Arkadaşlar biz geçen sene ailece tüm hatlarımızı uygun konuşalım diye vodafonun 55 tl'lik tarifesine taşıdık.Bizden konuşmadıgımız paraları aldılar.Vodafona para yatırmaktan helak oldum.En son unda turkcelle geri taşıdım ama kurtulamadım.Konuşmadıgımız ayların faturalarını da aldılar.Hakkınızı kesinlikle arayamıyorsunuz.RESMEN DOLANDIRICILIK.Aman siz siz olun bulaşmayın.

toolss

toolss

Üye
sen konuşsanda konuşmasanda o 55 tl'yi alıcak zaten.

zaza

zaza

Üye
sen konuşsanda konuşmasanda o 55 tl'yi alıcak zaten.

yani sonuçta faturalı almasını istemiyorsan faturasız yap hem türkcell de öyle konuşsanda konuşmasanda alıyorlar ne farkı var :D

stainless steel

stainless steel

Üye
Sözleşmede zaten yazıyor dikkat edin

rapman

rapman

Üye
hiç güleceğim yoktu :d:

USAForever

USAForever

Üye
KatıLMIyoruM TarifE FalaN kendiniz hata Yapmışsınız..

İngilizlerin Vodafone'u gibisi yok !!

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone olsun Turkcell olsun Avea olsun faturalıdan korkarım arkadaş ... Ön ödemeli hattan iyisi yok harcayabileceğim bakiye belli... Faturalı adamı gerer :off:

Faturalıda bütün ay :allalla: böyle dolanırsın fatura geldiğinde de :vur şeklinde devam eder :d:

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
yani hata sizde
benim hem vodafon hem turkcell var ama ben turkcell i kullanmıyorum faturalıyada kaesinlike bulaşmam zaten

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar biz geçen sene ailece tüm hatlarımızı uygun konuşalım diye vodafonun 55 tl'lik tarifesine taşıdık.Bizden konuşmadıgımız paraları aldılar.Vodafona para yatırmaktan helak oldum.En son unda turkcelle geri taşıdım ama kurtulamadım.Konuşmadıgımız ayların faturalarını da aldılar.Hakkınızı kesinlikle arayamıyorsunuz.RESMEN DOLANDIRICILIK.Aman siz siz olun bulaşmayın.

kardeş ister vodafona geç ister türkcell ister avea hepsi aynı konuşsanda konuşmasanda alıyorlar o fiyatı bütün hattalrsadece vodafone almıyor en iyi vodafonda köntürlü hat alacan konuştugun kadar ödeyecekn suç sizin iyi okuyun sözleşmede yazar bütün hattlarda türkcell de konuşmasanda lıyor o parayı

Fir@T90

Fir@T90

Üye
Madem paranız değerli ne diye faturalı alıyosunuz ? Hangi şirket olursa olsun faturalı hattın bir güvenilirliği yoktur. Sonra yakınıyosunuz param gitti diye.

feelmypower

Üye
abi iyimisin sen 55 tl alıyolar zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt