Vivo X6 TENAA’da ortaya çıktı, görselleri göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vivo X6 TENAA’da ortaya çıktı, görselleri göründü
Vivo’nun yeni akıllısı 2015 bitmeden duyurulabilir…


Çok yakında duyurusu gerçekleştirilecek olan akıllı telefon modellerinden bir tanesi Vivo X6 olacak. Henüz kesin duyuru tarihi bu akıllı telefon için belli olmasa da Çin’de satışa sunulması için gereken sertifikasyon süreçlerinden geçtiğini söyleyebiliriz. Cihaz son olarak TENAA’da göründü.



Bir yandan Vivo, teaser görseller üzerinden yeni sunacağı akıllı telefon hakkında bilgiler paylaşırken, diğer taraftan Çin’de önce 3C sonra da TENAA’da sertifikasyon sürecinde cihazın hem görselleri hem de bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

Vivo cephesinden şimdiye kadar gelen bilgilere göre Vivo X6 akıllı telefon 4GB sistem belleğine sahip olacak. Ayrıca 4G LTE desteği de içerecek olan cihaz gümüş, altın ve roze altın olmak üzere üç renk seçeneği ile geliyor.

Akıllı telefonda parmak izi tarayıcısı yer alacak ve bu tarayıcı sadece kilit ekranı açmak için değil, ayrıca mobil ödeme için de kullanılacak. Son gelen bazı bilgilere göre de Force Touch özelliğine sahip çerçevesiz ekran tasarımı ile sunulacak. TENAA üzerinden gelen görsele göre oldukça ince bir çerçeve yapısı görünmekte.

Vivo X6 akıllı telefon henüz kesin olmayan bilgilere göre 6″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerecek. 10 çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X20 yonga setinden güç alacak olan cihaz 32GB dahili veri kapasitesi içerecek.

Akıllı telefonun arka yüzünde 21MP kamera bulunacak ve ön kamerası da 12MP olarak gelecek. 4.000mAh batarya içerecek olan cihaz Google Android işletim sistemi ile sunulacak.

Vivo X6 TENAA’da ortaya çıktı, görselleri göründü - MaxiCep
 


yusufoguz1995

Üye
Bu ne Huawei g7 tasarım mate 7 dende parmak okuyucu sensör olmuş sana Vivo x6
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt