vivo V5 Plus akılı telefon Hindistan'da ön siparişe sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
vivo V5 Plus akılı telefon Hindistan'da ön siparişe sunuldu
İki önemli Çinli üretici olan Oppo ve vivo aynı üst firma olan BBK Electronics bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta bu firmalar arasında diğer bir akıllı telefon üreticisi OnePlus da yer almakta. Oppo ve vivo, geçtiğimiz sene sunduğu modellerle büyük başarı kazanırken, saış rakamları olarak da global pazarın en büyük dördüncü ve beşinci üreticisi oldular.


vivo geçtiğimiz sene bir çok model sundu ve bunlardan birisi de vivo V5 adındaki Selfie odaklı cihaz olurken, geçtiğimiz günlerde de vivo v5 Plus olarak yineSelfie odaklı çift ön kameralı bir akıllı telefon duyurulmuştu.


Bu yeni akıllı telefon duyurunun hemen ardından Hindistan pazarında ön siparişe sunulmuş durumda. Manesh Telecom adındaki online perakende satıcı INR 2,790 (yaklaşık $410) fiyat etiketi ile cihazı ön siparişe çıkartıyor. Bazı offline perakende satıcıların da cihazı hali hazırda ön siparişe çıkardığı ifade edilmekte.

vivo V5 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak yeni akıllı telefonda yer alırken, ayrıca vivo V5 Plus'ın sekiz çekirdekli işlemciliQualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç aldığını belirtelim. Akıllı telefonun bataryası 3.160mAh olmakta.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan vivo V5 Plus akıllı telefonun arkasında ise 16MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da önde 20MP + 8MP olmak üzere çift olarak konumlandırılmış.

vivo V5 Plus akılı telefon Hindistan'da ön siparişe sunuldu
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Pahalı Bence.
 


Üst Alt