Vişne Şurubu Tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Vişne Şurubu Tarifi
MALZEMELER
1.5 kg toz şeker
1.5 kg vişne ( ezik ve çürükleri ayıklanmış)


HAZIRLANIŞI
Vişneler saplarıyla birlikte bol suda yıkadıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Cam bir kabın içine bir sıra vişne, bir sıra toz şeker olacak şekilde dizin ve kabın kapağını kapatıp, şekerin vişnenin suyunda erimesi için bir gün bekletin. Vişneleri kevgirle alın, kabın içinde kalan şurubu, ince delikli bir süzgeçten geçirerek süzün ve bir şişeye boşaltın. Servis yapacağınız zaman bir bardağa iki parmak şurup koyup üzerini suyla tamamlayın..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

SpyChef
Cevap
2
Görüntüleme
459
Baydırman
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
495
CoDeYs
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
507
CoDeYs
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
492
CoDeYs
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
1K
hikmet366


Üst Alt