Villarreal son nefeste: 2-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Villarreal son nefeste: 2-1
La Liga'nın 32. haftasında Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Malaga, küme düşmemek için çırpınan Villarreal'e 2-1 yenildi.

Maçın ilk yarısında sahada daha etkili görülen taraf deplasman takımı Malaga oldu. Maçta kaleyi bulan ilk şut 35. dakikada geldi. Santiago Cazorla'nın pasında topla buluşan isim Rondon oldu. Golcü oyuncunun zor açıdan yaptığı vuruş, Villarrel kalecisinde kaldı. 44'de bu sfer Isco kaleyi yokladı. Duda'dan aldığı pasta, şut çeken Isco, Diego Lopez'i geçemedil. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarının 65. dakikasına kadar, ilk yarıya oranla daha sakin bir futbol vardı sahada. Malaga 65. dakikada perdeyi açtı. Isco'dan altığı pasta ceza sahasına girmeden sol ayağıyla vuran Santiago Cazorla takımını 1-0 öne geçirdi. 81. dakikada Carlos Kameni rakibini ceza sahası içerisinde düşürünce, Villarreal penaltı kazandı. Kameni ise oyundan atıldı. Marcos Senna, 83. dakikada skoru 1-1'e getirdi. 90+4'te oyuna sonradan giren Hernan Perez son sözü söyledi ve Villarreal sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu maçın ardından Malaga 50 puanla 4. sırada kaldı. Villarreal ise puanını 35'e yükseltmesine rağmen puanla 17. sırada kaldı.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Villareal bu hallere düşecek takım mıydı??
Yazık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
527
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS


Üst Alt