Vestel Venus V4'ün tanıtımını gerçekleştirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vestel Venus V4'ün tanıtımını gerçekleştirdi
Vestel yeni akıllı cep telefonu Venus V4'ün tanıtımını gerçekleştirdi. 5.000 mAh bataryalı Venus V4 modeline ait teknik özellikler belli oldu.

Türkiye'nin en önemli teknoloji şirketlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Vestel firması, üretimini gerçekleştirdiği bir çok yerli akıllı telefon modeliyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Vestel Venus ailesinin son üyesi olarak karşımıza çıkan V4 modelini geliştiren ve resmi olarak satışa sunan şirket, cihazda 5.000 mAh kapasitesindeki bataryanın yer verdiğini duyurdu.



Firma tarafından şık tasarımla dizayn edilen Vestel Venus V4 modeli, sadece bir akıllı cep telefonu olarak değil powerbank modeli olarakta kullanılabiliyor. 5.5 inç genişliğindeki dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihaz, 1.25 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ile 3 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alıyor.



MicroSD kart yuvası ile arttırılan cihazın dahili hafızası 32 GB olarak karşımıza çıkarken, yazılım cephesindeki destekçisininse Android Nougat 7.0 işletim sistemini olduğunu belirtelim. Vestel Venus V4 modelinin arka yüzünde 13 MP çözünürlüklü kamera yer alırken, ön yüzünde ise özçekimler için geliştirilen 5 MP çözünürlüğündeki kamera görülüyor.



FM radyo özelliği de bulunan cihaz 8.7 mm kalınlığında ve 182 gram ağırlığında dizayn edilirken, ülkemizde Vestel tarafından önerilen satış fiyatı etiketinin ise 1.099 TL olduğunu hatırlatalım.
Vestel Venus V4'ün tanıtımını gerçekleştirdi
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
türk malı telefonlar alınmaz
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bu gibi cihazlari almak icin, Teknoloji ozurlusu olmak lazım.
1.199₺'ye. GM 8 bundan 1000 kat daha iyi. 'Android One' Olması da cabası.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper


Üst Alt