Vertu'dan yeni lüks bir üst seviye akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Vertu'dan yeni lüks bir üst seviye akıllı telefon duyurusu geldi



Akıllı telefon pazarında her bütçeye göre cihaz farklı firmalar üzerinden gelirken, bütçesi çok fazla olan ve lüks meraklısı zengin kişiler için ise daha farklı modeller sunan akıllı telefon üreticileri de bulunmakta. Bu firmalardan birisi de Vertu olurken, firmadan bir çok cihaz farklı tasarım ve donanım özellikleri ile sunulmuştu.



Vertu, bilindiği üzere lüks cep telefonu üretimi için Nokia tarafından kurulmuştu. Ancak Nokia'nın küçülme faaliyetleri sonrasında satılan Vertu, ayrıca son dönemde Android üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri sunmaya başlamıştı.

Vertu'dan cihazlar gelmeye devam ederken, yeni bir model daha gün yüzüne çıktı. Bu yeni akıllı telefon Vertu Constellation olarak adlandırılmış. Baktığımızda 2011 senesinde bu isim ile başka bir model daha firma tarafından sunulmuştu.

Yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekranının 140 ayar altıncı nesil safir kristal ile oldukça dayanıklı olduğu da ifade edilmekte.

Vertu Constellation akıllı telefon 4GB sistem belleğine sahip ve dahili veri kapasitesi de 128GB olarak akıllı telefonda yer alırken, ayrıca microSD kart ile bu kapasite arttırılabiliyor. Cihazın arkasında 4K video çekimi yapabilen 12MP kamera bulunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç almakta.

Vertu Constellation'ın ön tarafından fiziksel Home butonu yer alıyor ve parmak izi tarayıcısı da bu butona entegre olarak geliyor.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1:37
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
bilisimler

bilisimler

Üye
Tasarım olarak şık ama özellikeri düşük:kotu:
 


Üst Alt