Verizon’un Htc One Max Akıllısı Görseller Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Verizon’un Htc One Max Akıllısı Görseller Ortaya Çıktı
HTC, her ne kadar son dönemde ilk kez zarar ile karşımıza gelse de 2013 içerisinde sunduğu HTC One ve HTC One Mini ile oldukça ses getirmişti. Ülkemizde de oldukça tercih edilen bir marka olan HTC‘nin ilerleyen tarihlerde yeni bir akıllısı gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. HTC‘nin Onemodelinin Mini’sinden sonra şimdi de büyük ekrana sahip Max modeli karşımıza gelmeye hazırlanıyor.



HTC One Max, tasarım olarak One’a oldukça benzer. En ilgi çekici özelliklerinden bir tanesi de arka yüzünde yer alan parmak izi tarayıcı olacak. Apple bilindiği üzere iPhone 5S‘de Touch ID adında ki parmak izi tarayıcısına yer vermişti.

HTC One Max için şimdiye kadar bir çok görsel gelmişti. Şimdi de HTC One için yeni görseller geldi. Görsellerde HTC One‘ın üzerinde Verizonismi yer alıyor. Bu da Amerika Birleşik Devletleri‘nde lider cep telefonu operatörlerinden Verizon Wireless üzerinden sunulacağı anlamına geliyor.

HTC One Max‘ın teknik özellikleri ise, kesin olmayan bilgilere göre 5.9″büyüklüğünde 1920×1080 piksel dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği,16GB dahili veri kapasitesi, 1.7Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti, 4MP Ultrapixel arka kamera, 2.1MP ön kamera olarak belirtiliyor.



Verizon’un HTC One Max akıllısı görseller ortaya çıktı
 


KayraBey

KayraBey

Üye
İşlemci olmamış
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Şimdi hatırladım. Cumartesi günü dogubank ta bir telefon gördüm. Adama sordum bana HTC one Amerika versiyonu dedi ve üzerinde Verizon yazıyordu. İlginç...
 
fk555897

fk555897

Üye
HTC One Max güzel telefon ama donanımı Note 3, Z Ultra gibi telefonların gerisinde kalıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede


Üst Alt