Ve Ronaldinho Milan'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Ve Ronaldinho Milan'da
İspanya´nın FC Barcelona kulübünde 5 sezon forma giyen Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, değerinin yarısına Çizme'nin dev kulübüne transfer oldu.
16.7.2008



Barcelona’da 1 Şampiyonlar Ligi, 2 İspanyol ligi kupası heyecanı yaşayan, 2 kez FIFA tarafından dünyanın en iyi oyuncusu seçilen ve 1 kez de "Altın Top" ödülünü alan Ronaldinho, Katalan kulübünde geçirdiği kötü sezondan sonra İtalya’nın Milan takımına gitmeye karar verdi. AC Milan 21 milyon Avro peşin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne kalmaları halinde 4 milyon Avro ileride ödemek şartıyla toplam 25 Avroluk bonservis ücreti ile Barcelona’yı ikna ederken, İspanyol basını Ronaldinho’nun geçen yılki değerinin 60 milyon Avro olduğunu, Barcelona’nın Ronaldinho’yu çok ucuza verdiğini iddia etti.
AC Milan ile Barcelona’nın anlaşmasında Ronaldinho’nun AC Milan’dan alacağından yüzde 15 fedakarlık etmesinin etkili olduğu bildirildi. Geçen sezon sadece 17 maçta Barcelona formasını giyen, Frank Rijkaard yönetimindeki teknik kadro ve kulüp yönetimi ile sorunlar yaşayan Ronaldinho’nun kasıtlı olarak böyle bir sezon geçirdiği ve değerini düşürüp, transferden kendisine ekonomik fayda sağladığı iddia edildi. İspanyollar herşeye rağmen "dünyanın en iyi futbolcusu" olarak gösterilen Ronaldinho’yu "teşekkür ederek" uğurladı. Bugün doktor kontrolünden geçecek olan Ronaldinho, Milan ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
ya bu çocuk çok yanlış yolda ya :ss üzüldüm , kendini bitirio..
 
canturgay

canturgay

Üye
hakkaten bedava gitmişşş...:P:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt