Ve Quaresma´dan şartlı FEDA!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ve Quaresma´dan şartlı FEDA!



Beşiktaş´ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma ile yaşadığı sorunda sonuca doğru yaklaştı; ancak Quaresma´nın bir şartı var.

Beşiktaş Futbol Komitesi ile dün yaptığı görüşmede yıllık ücretinde indirime gidebileceğini söyleyen Ricardo Quaresma, indirim karşılığında takımda oynama garantisi istedi.

Beşiktaş´ta bir türlü çözüme kavuşturulamayan Ricardo Quaresma sorununda sonuca ulaşmak için dün futbol komitesi ve Portekizli oyuncu bir araya gelmişti. Akaretler´deki kulüp binasında yapılan görüşmede Quaresma, yıllık ücretinde yaklaşık 1 milyon Euro indirime gidebileceğini belirtmiş ve yeniden takıma dönmek istediğini dile getirmişti. Futbol komitesi ise Quaremsa´ya 2.5 milyon Euro yıllık ücret verebileceklerini yinelerken, iki taraf 3 Ekim Çarşamba günü yeniden görüşmek üzere toplantıdan ayrılmışlardı.

QUARESMA 20 MAÇTA OYNAMA GARANTİSİ İSTEDİ

Yapılan görüşmede Quaresma´nın indirim yapma koşulu ise oldukça dikkat çekti. 18 Temmuz´dan bu yana takımdan ayrı çalışan Portekizli oyuncu, düne kadar yıllık ücretinde indirim yapmaya yanaşmamıştı. Querasma´nın dün yapılan görüşmede yıllık ücretinde indirim yapması halinde futbol komitesinden 20 maç oynama garantisi istediği ortaya çıktı. Portekizli oyuncunun bu isteğinin 3 Ekim Çarşamba günü yapılacak toplantıda yeniden masaya yatırılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Sporx
 
Jitou

Jitou

Üye
Daha ne oynasın işte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
282
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
321
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
3
Görüntüleme
503
Mazlum Somer
Cevap
1
Görüntüleme
377
paradox07


Üst Alt