Ve kral geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Ve kral geliyor
Ve kral geliyor
Fenerbahçe´nin yeni transferi İspanya Gol Kralı Güiza, saat 16:30´da İstanbul´da. Yıldız oyuncu yarın sözleşme imzalayıp, kampa katılacak.
14.7.2008




Karşılama hazırlığı
Rekor bir transfer ücretiyle Fenerbahçe’ye transfer olan Daniel Güiza, bugün İstanbul’a geliyor. Avrupa Futbol Şampiyonu olan İspanya Milli Takımı’nda görev yaptığı için diğer oyunculardan fazla izin yapan golcü oyuncu, bir aksilik olmadığı taktirde saat 16:30’da Atatürk Havalimanı’na inecek. Yeni transferleri Güiza’yı karşılamak için günlerdir hazırlık yapan Sarı-Lacivertli taraftarların, bugün Atatürk Havalimanı’na akın etmesi bekleniyor.

İmza töreni yarın
Havaalanından kalacağı otele gidecek olan yıldız oyuncu, burada dinlenmeye çekilecek. Geçen sezonu İspanya Gol Kralı olarak kapatan yıldız oyuncu, yarın sabah kulüp binasında yöneticilerle bir araya gelecek. Güiza, burada düzenlenecek törenle kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza atacak. İspanyol golcü, akşam saatlerinde Almanya’nın Münih kentine uçup, buradan Avusturya’ya geçerek, Kanarya’nın kampına katılacak.
 


canturgay

canturgay

Üye
yazıkk yaaaa bu adama verilen paraya...:pro:
 
alemci776

alemci776

Üye
çok para verildi ama karşılığını verir gibi görünüyoır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt