Ve hasret sona erdi ... TÜRKİYE KUPASI FENERBAHÇE'NİN ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ve hasret sona erdi ... TÜRKİYE KUPASI FENERBAHÇE'NİN ...
Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda 29 yıl sonra vuslata erdi!


Süper Lig'de şampiyonluğu son maçta kaçıran Sarı Kanarya, Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor'la karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 4-0 mağlup etti ve 29 yıl sonra yeniden kupayı müzesine götürdü.

Maçın genelinde üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertlilere kupayı getiren goller Caner, Cristian, Semih ve Alex'ten geldi. Öte yandan aakatlığından sonra kadroya geri dönen Alex, 3 asist ve 1 gollük katkıyla maçın kahramanı oldu.

70. SANİYEDE GOL!

Lig şampiyonluğunun kaçmasının ardından finale istekli başlamsı beklenen Fenerbahçe, Bursaspor karşsında golü çok erken buldu. Henüz 70. saniyede Alex'in pasını çaprazdan gole çeviren Caner, Sarı Kanarya'yı 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da vites düşürmeyen Fenerbahçe, üst üste net fırsatlar yakaladı. Bu arada 38. dakika Semih'in ağlara gönderdiği top ofsayt gerekeçesiyle gol değeri kazanmadı. İlk yarının son dakikasında ceza alanı dışında topla buluşan Alex, mükemmel bir şekilde pasını Baroni'ye aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda, top ''Doksan'' olarak tabir edilen yerden ağlara gitti. Ve bu gol ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

FENER KALDIĞI YERDEN

İlk yarıya fırtına gibi giren Fenerbahçe, ikici yarıya da aynı şekilde başladı.

Oyun üstünlüğünü kaybetmeyen sarı lacivertliler, 58'de farkı 3'e çıkarırken başrolde yine Alex vardı. Brezilyalı yıldızın soldan çevirdiği topu tamamalayan Semih, skoru 3-0'a getirdi.

ALEX DAMGASINI VURDU

3 golde de asiste imza atan Alex de Souza, maça da noktayı koyan adam oldu. Brezilyalı yıldız, Semih'in ortasında gelişine çok şık bir vole vurdu ve skoru 4-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Fenerbahçe, maçı da bu skorla tamamladı ve 1983 yılından beri hasret kaldığı Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

(Ligtv.com.tr)


FENERBAHÇE-BURSASPOR
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Bülent Yıldırım

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan (Dk. 58 Orhan), Bekir, Yobo (Dk. 30 Serdar), Ziegler, Mehmet, Baroni, Emre, Caner, Ale (Dk. 81 Sow), Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

BURSASPOR: Carson, Basser, İbrahim, Serdar, Vederson, Sestak (Dk. 71 Okan), N'Diaye (Dk. 63 Turgay), Adem (Dk. 56 Musa), Ozan, Batalla, Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk. 2 Caner, Dk. 45 Cristian, Dk. 58 Semih, Dk. 77 Alex

SARI KART: Dk. 45 Baroni, Dk. 73 Emre (Fenerbahçe), Dk. 53 Basser, Dk. 61 Vederson, Dk. 66 Pinto, Dk. 83 Musa (Bursaspor)
 


Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:oley
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bu gunleri de gorduk yarabbi sukur.d artik torunlarimiza anlatablcez.D tebrik ederim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt