ve carew gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
ve carew gitti
Carew Lyon'a transfer oldu

Siyah-beyazlılar, Carew'i 7.6 milyon euroya Lyon'a verdi


John Carew, Fransa'nın Lyon takımıyla dört yıllık anlaşma yaptı

• Lyon Carew'in peşinde

Beşiktaş'ın Norveçli futbolcusu John Carew, Olympique Lyon ile dört yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş vre Norveç Milli Takımı'nın golcüsü John Carew, Fransa şampiyonu Olympique Lyon ile dört yıllık sözleşme imzaladı.

Gerrard Houllier'yi teknik direktörlüğe getiren Lyon, Benoit Pedretti ve Sylvain Monsoreau'dan sonra üçüncü transferini Carew'i alarak yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp bu transfer için Olympique Lyon'dan 7.6 milyon euro bonservis ücreti, Carew'in ilerki transferlerinden de Lyon'dan yüzde 30 pay alacak.

Carew'e talip olan Lyon yetkilileriyle uzun süren transfer görüşmeleri yapan Beşiktaş Kulübü Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, kulübün menfaatleri doğrultusunda Norveçli oyuncuyu Lyon'a verdiklerini söyledi.

Oktay, Carew'in kendilerine ailevi durumundan dolayı artık Türkiye'de kalmak istemediğini iletmesi üzerine harekete geçtiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Carew için daha önce de Avrupa kulüplerinden teklif geliyordu. Ancak biz kendisini bırakma taraftarı değildik. Ailevi durumlarından dolayı Türkiye'den ayrılmak istediğini söyledi. Biz de ona yardımcı olduk ve kulübün menfaatleri doğrultusunda da iyi bir transfer rakamıyla bunu gerçekleştirdik."

Valerenga, Rosenborg, Valencia, Roma ve son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Carew, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 13 gol attı.

26 yaşındaki forvet oyuncusu Norveç Milli Takımı'nda da 46 kez görev yaptı ve 12 gol kaydetti.
 


Quattro

Quattro

Üye
Ne alaka fenerlilerin gözü aydın sanki çok istiyoduk gitmesini :eksi: çok süper oynadı ya ligte kalması bizim yararımızaydı.
 

MiCoX

Üye
NeRDe AÇıkLandı HaBer ???
 

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
ntvmsnbc
 

MiCoX

Üye
aDresine bAKtım şimdi ordadA Yayınlamışlar HaBeri..
 

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
bjk işini biliyor yaw hem 7.6 milyon euro sattı hemde lyon başka bir takıma satarsa %30 unu alacak bonservisin, düz hesap 20 trilyon :) bjk alır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
362
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
318
Doğuş Pertez
gutihaz1
Cevap
0
Görüntüleme
291
gutihaz1


Üst Alt