ve Canaydın patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
ve Canaydın patladı
Yeter artık!..
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın sessizliğini sonunda bozdu

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın yaptığı basın toplantısına oldukça sert bir girişle başladı. sözlerine: "Tahkim Kurulu'ndaki son dönemde yaşanan gelişmeleri hepiniz biliyorsunuz" diye başlayan Canaydın, şöyle devam etti: "Olayın vahameti yapılan açıklamalarla daha ağırlaşmaktadır. Dün yayınlanan bir gazetede konunun muhatabı olan bir üst yönetici, 'Tahkim değişecek, Futbol Federasyonu şimdilik kalabilir' diyor, bunun anlamı nedir? Bu ülkede herkes, her kulüp, her insan haddini bilmelidir. Spor kurumlarının üyelerinin ne zaman ve nasıl değişeceğine kim karar veriyor? Bu ülkede yasalara uymamanın cezası yok da, ödülü mü var? Bu gücü nereden alıyorlar? Soruyorum, gücü yetenin iktidar olduğu bir spor düzeni mi? Yoksa adaletin ve eşitliğin olduğu bir düzen mi? Sporun nihai karar organı Tahkim Kurulu'nun adeta baskın ve tehditlerle istifaya zorlanması sporumuzdaki bütün dengeleri bozmuştur. Bunu yapanlar sonucuna katlanacaktır. Sporda bir terör ortamı yaratılmak isteniyor. Yaratılan bu ortam sporcular, hakemler dahil herkesi etkisi altına almıştır."

"Artık yeter. Türkiye'de sporun dengesinin daha fazla bozulmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullanan Özhan Canaydın, artık bu tür olayların peşini bırakmayacaklarını ve asla sessiz kalmayacaklarını dile getirdi.

Canaydın, "Bugüne kadar biz Türkiye'de kuralların, yasaların işlediğini varsayarak hareket ettik. Herkese çağrı yaptık. Kurallar olsun, hepimiz uyalım. Kuralsızlığının da cezasını hep birlikte çekelim. Taraftara ve tüm spor kamuoyuna da bu davranışlarımızla örnek olalım istedik. Bu tavrımız bilin ki güçsüzlüğümüzden değil, yasalara olan saygımızdandı. Ama biz sustukça başkaları meydanı boş buluyor, istediğini yaptırabileceğini zannediyor. Kurumların bu olaylara göz yummasına hayret ediyorum. Eğer kuralsızlık ilke olduysa, söylesinler bilelim"dedi.

Özhan Canaydın, "Burası dağ başı değildir. Bu çifte standartlarla, kayırmacılıkla Türk sporu hiçbir yere varamayacak. Kurallar adam gibi, gereğince uygulanmalıdır. Bu tür gayri yasal, gayri ahlaki yöntemlerle sadece Türk sporunu geriye götürürsünüz, ileriye değil. Kaos yaratırsınız"diye konuştu.



Kaynak: AA
 


..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Hala centilmenleri oynamaya kararlıydı Canaydın.. Burası Türk Ligi .. Centilmen adam sevilmez
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Patlasada bişe olmaz.. :pro:
 
Caine

Caine

Üye
başkan gene sallamış :DD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt