Ve Atom Karıncadan veda...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
Ve Atom Karıncadan veda...
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay görevinden istifa etti.

Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ile teknik direktör Rıza Çalımbay, sabah saatlerinde tesislerde bir görüşme yaptı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Başkan Demirören'e "İsterseniz istifa edip, önünüzü açayım" dediği öğrenildi.

Görüşmenin ardından Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, Rıza Çalımbay'ın istifasını kabul etti.

GORDON MILNE İSTANBUL'DA

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istifa ettiği saatlerde Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Gordon Milne, İstanbul'a geldi.

British Havayolları'na ait bir uçakla saat 16.30'da eşiyle birlikte Londra'dan İstanbul'a gelen Milne, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Tekrar Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten İngiliz teknik adam, "Bu akşam başkanla bir toplantı yapacağız. Toplantıdan sonra görevim netlik kazanacak. Herşey yarın belli olacak" dedi.

Beşiktaş'tan ayrı kaldığı süre zarfında siyah-beyazlı takımı çok fazla takip etme imkanının olmadığını ifade eden Milne, Rıza Çalımbay'ın istifa etmesi hakkında da herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi.



ne dielim hayırlısı olsun :)
 


D3N1Z

D3N1Z

Üye
:( Yazık ettıler adama yawww ben severdim
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şahsen bu istifayı bu sıralarda bekliyordum.

Bolton maçı öncesi çok sakat oldu.
 
sebofb090

sebofb090

Üye
istifa :haha:
saol kuzen ;;)
 
SANCAR

SANCAR

Üye
yazık oldu adama yaw iyiydi aslında :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt