Vatan Bilgisayar iPhone Garanti Firması ve Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vatan Bilgisayar iPhone Garanti Firması ve Süresi
Akıllı cep telefonu üretimi gerçekleştiren Apple’ın Türkiye’de satışını yapan firmalardan birisi olarak karşımıza Vatan Bilgisayar çıkıyor. Vatan Bilgisayar’ın 2 farklı yöntem ile iPhone satışı gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Vatan Bilgisayar’da satışa sunulan tüm iPhone modellerii ilk olarak Apple garantisi kapsamında satışa sunuluyor. Yani firmanın satışını yaptığı tüm cihazlar 2 yıllık bir süre için Apple tarafından garantili olarak satışa sunuluyor.

Ancak daha ucuza satışa çıkartılan birkaç farklı modelde mevcut. Bazı ikinci derece seviyedeki garanti firmaları tarafından garanti kapsamı altına alınan cihazlar var. Bunların fiyatı KVK ve Genpa garantili cihazlara göre daha ucuz olabiliyor.

KVK yada GENPA garantili cihazlar garanti şirketlerinin daha üstün hizmet sunması nedeniyle normale göre biraz daha pahalı olabiliyor. Ancak ikinci derece garanti kapsamı altındaki Apple markalı cihazlar da ciddi problem yaratmıyor. Çünkü Apple tüm cihazlarına yurt dışı yada yurt dışı farkı olmaksızın kendi mağazasında bakıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Baş Ağrıtır Genpa Dediğiniz Bildiğin Mahalle Dükkan ı Ne Bekliyosunuz
 

OrduBurak

Üye
Apple Türkiye Garantisini tercih etmek daha mantıklı bencede. Vatan Bilgisayar bu konuda 1 adım önde.
 

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
220
DarkredBlue61
TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
645
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
525
Faruk KATI


Üst Alt