Valencia iflasın eşiğine geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Valencia iflasın eşiğine geldi!
İspanyol ekibi Valencia zor günler yaşıyor. Kulübün ana hissedarı Juan Soler hisselerini satışa çıkarttı...
Valencia kulübünün ana hissedarı Juan Soler, mali danışman Juan Villalonga'yı kovduğunu ve kendisine ait hisseleri satacağını açıkladı.

Villalonga'ya göre borcu 439 milyon euroyu bulan kulüp iflasın eşiğinde.

Soler, geçtiğimiz ay göreve getirdiği İspanya'nın telekomünikasyon devi Telefonica'nın eski başkanı Villalonga'nın işine son verdi.

Valencia kulübünün ana hissedarı Soler, kendi payını 71.6 euroya ikinci büyük hissedar Vicente Soriano'ya satmak için anlaştığını da açıkladı.

Soler, son birkaç sezondur ekonomik açıdan sıkıntı içindeki kulübü düzlüğe çıkaracak bir plan yapması için işe aldığı Villalonga'nın beklentileri karşılayamadığını söyledi:

"Şunu net olarak ifade etmeliyim ki Villaonga istifa etmedi, kovuldu. Ona bir deneme süresi tanıdım, başarılı olamadı. Ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ama kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kulübüz."

Valencia'nın borcunun 439 milyon euro olduğunu ve yeni stadyum için gereken para da eklendiği zaman bu miktarın 739 milyon euroya çıkacağını söyleyen Villalonga, "31 Aralık tarihine kadar 150 milyon euro ödenmesi gerekiyor. Elimizde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya bulunan komada bir hasta var" demişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt