Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V20B'yi görmüyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan4554
Üye
Konu Sahibi
V20B'yi görmüyor.
Arkadaşlar yahu şu LG mobile updater'ı indirdim V20B çıktı diye fakat zaten son sürüm telefonunuz diyor.Çözüm nedir?V20A yüklerken sorun yoktu hiç.
seymen16
Üye
Arkadaşım ben de öyle bir sorun olmadan yükledim. Acaba ayarlardan bölge ayarlarını falan mi değiştirdin?
technoshark
Üye
suan v20a mı kullanıyorsunuz ? yoksa farklı bır rom mu ? farklı rom var ise bunu demesi normaldir diye düşünüyorum eğerki v20a kullanıyorsanız tekrar denemenizde fayda vardır, yazılımsan siteden kaynaklı sorun oluşmuş olabilir.
denizci35
Üye
kdz programıyla romunuzu yüklerseniz sorun olmaz olmazsa tekrar deneyin ve rom işiyle uğraşırken bilgisayarda hiç bir şeyi ellemeyin sadece o işle ilgilenirseniz sorun kalmaz unutmadan rom yüklemeye başlamadan önce bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın 20b ye geçmek için lg smart flash tool ile 10a ya gel ondan sonra 20b yi yükle şu anda bende 20b yüklü ve rootlu kdz programıyla yükledim