Üzülmez de özür diledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üzülmez de özür diledi
Beşiktaş'ta, takım arkadaşı İbrahim Toraman ile yaşadığı kavganın ardından kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez, yönetimden af bekliyor.

Tecrübeli oyuncu çalışmalarını takım arkadaşı ile birlikte sürdürdüklerini ve yönetimden büyüklük beklediğini dile getirirken takıma dönmeyi umut ettiğini söyledi.

İbrahim, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Takım kamptan geldikten sonra bir kez daha başkan Yıldırım Demirören ile konuşacağım. Sonuçta bir suç işlenmiştir. Bizim için hoş olmayan bir görüntü. Ancak yönetimden de bir büyüklük bekleriz" dedi.

Hatalarının farkında olduğunu ifade eden İbrahim Üzülmez, şöyle devam etti.
"Yaptığımız olayın doğru olmadığını ikimizde biliyoruz. Hatamızın farkındayız. Bundan sonraki süreçte de büyüklerimizden af bekliyorum. Suçumuz var, bunu da kabul ediyoruz. Bizim anlamadığımız bu olayın neden bu kadar abartıldığı. Fenerbahçe'de veya Galatasaray'da da bu kavgalar olmuştur, ama hiçbir zaman bu kadar gündeme gelmedi. Söz konusu Beşiktaş olunca neden bu kadar gündeme geldi bunu hala anlamış değilim. Bundan sonra bizim üstümüze düşen tebliğ kağıdında yazılanları yerine getirmek. Toraman da ben de şimdiye kadar zaten onu yaptık."

Kadro dışı kaldığı için üzgün olduğunu ifade eden İbrahim, şunları söyledi:
"Zaman zaman kendi arkadaşlarımla da konuşuyoruz bu konuyu, keşke olmasaydı diye ama hayatta bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Yaşanması gereken bir olaydı ve yaşandı. Bunun da pişmanlığını yaşıyoruz. Bu saatten sonrada neden oldu veya olmasaydı demek doğru değil. Benim tek üzüntüm yaklaşık 3 hafta böyle bir olayla manşette kalmamız. Her gün gazeteyi açıyorsunuz ve böyle bir olayla gündemdesiniz. Her zaman işimizi yapmaya çalışıp iyi ya da kötü sahada mücadelemizi vermeye çalıştık."

Yaklaşık 2-3 haftadır alt yapıda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İbrahim, "Toraman kardeşimle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra gelişmeleri bekliyoruz. Uzun yıllardır Beşiktaş'a hizmet etmiş bir oyuncu olarak çok üzgünüm. İkimiz için de zor bir durum. Alt yapıda çalışmaları devam ettirmek, orada tek başımıza koşmak ikimiz için de hoş değil" diye konuştu.

GERİ DÖNECEĞİMİZİ UMUT EDİYORUM
"Toraman'la da konuştum. Yaptığımız olayın doğru olmadığını, ikimizin de burada suçu olduğunu, ama bundan sonra yapmamız gereken bir birimize sarılıp birlik beraberlik içinde olduğumuzu göstermek olduğunu söyledim" diyen İbrahim, sözlerini şöyle bitirdi:
"Aslında ben her zaman için o görüntüyü vermek istedim. Toraman'la beraber röportaj yapalım, camiadan özür dileyelim ama bunları yaparken de affedip affetmemekte yöneticilerimizin inisiyatifinde. Bundan sonra ki süreçte de bu kötü görüntüyü silmek adına da ben böyle bir adım attım. Basın toplantısı düzenleyelim gibi. Ama nedense yapamadık Toraman'la da konuştum bunu. Kendisi de istediğini söyledi, böyle bir şeyin bizim için iyi olacağını söylemişti, ama maalesef bu görüntüyü hala veremedik. Biz her zaman iyi niyetimiz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve inşallah takıma döneceğimizi de umut ediyorum."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt