uzaktan kumandalı elbise

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
uzaktan kumandalı elbise
Uzaktan kumanda ile ışıldayan elbise!

Emel ACAR Home Store markasıyla adını birleştirerek birbirinden farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bunlar arasında uzaktan kumanda ile ışıkları kontrol edilebilen, son teknoloji olan LED (ışık yayan diyot) ’ler ve Swarovski taşlarla bezenmiş elbise de yer alıyor.


Moda dünyasında dikkatleri üzerine çeken Emel ACAR Home Store markasıyla adını birleştirerek farklı tasarımlarını mağazalarında sergiliyor.
2-20 Ağustos tarihleri arasında Harbiye Açık Havada düzenlenen konserlerde çok ses getiren ve akıllara kazınan yeni tasarımıyla katıldı.
Sektöründe öncülük vasfını 3 yıldır taşıyan T&G Group NEOLED firmasının sahibi Görkem ve Tuğçe ERÖN kardeşlerle birlikte tasarladı. Son teknoloji olan LED (ışık yayan diyot) ’ler ve Swarovski taşlarla bezenmiş elbisede, uzaktan kumanda ile ışıkların ve tüm renk armonisinin hareketli geçişi gözler önüne seriliyor.
Bu ilginç tasarımıyla cansız mankenlere yeni bir boyut getiren Emel ACAR’ ın farklı olan tasarımı konsere gelen herkesin ilgi odağı oldu.
Acar, "Tüm dünyanın enerji tasarrufuna gitmesi, küresel ısınmaya karşı önlem almaya çalıştığı bir süreçte bende bu konuya dikkat çekmek istedim.
Elbisenin renk değiştirme özelliği insanların farklı ruh hallerini yansıtıyor" açıklamasında bulunuyor.
Konser süresince Harbiye açık havada sergilenen, LED ‘ler ile tasarlanmış elbise, önümüzdeki sonbahar-kış sezonundan itibaren Home Store vitrinlerinde yerini alacak.
Bu çok ses getiren Emel ACAR ve T&G Group iş birliği uzun süre akıllarda kalacağa benziyor.


+20 Eylül 2009 Pazar, 13:09
 
Salihyet

Salihyet

Üye
taşındı !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt