Uygulama ve mesaj yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ve mesaj yedekleme
Kolay gelsin arkadaşlar bende Note 4 var çok memnunum telefondan ama geçenlerde rootladım ondan beri telefonun düzeni bozuldu çabuk şarzı bitiyor rootu kaldırdım gene verim alamıyorum o yüzden

Hard format atmak istiyorum ama mesajlarımı yedeklemem lazım telefon whatsapp line gibi uygulama mesajlaruda dahil nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim

Resim video rehber önemli değil onları leptopda yedeği var
 


'Şeref'

Emekli Yönetici
App Backup Restore – Transfer v6.0.4 [Ad Free]
Üstteki uygulamayla mesajlarınızı ve diğer şeyleri yedekleyebilirsiniz.. hard format atacağınıza göre yedeklemeden önce uygulamanın yedek klasörünü hafıza kartı olarak belirleyin.

Wattsapp uygulamasının kendi yedekleme sistemi var .. Resmi sitesinden faydalanabilirsiniz..


Line da her sohbeti tek tek yedekliyorsun diye biliyorum.. sohbeti seçip seçeneklerde/sohbet ayarları/yedrkleme kısmından..
 
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağolasın kardeş
 
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
gmail adresiniz varsa, WhatsApp'ı Drive'ye yedekle, yükledikten sonra da yine yedekten yükleyebilirsin. ama bunu yapmadan önce WhatsApp yedekleme ayarlarını kurcala, neyi yedekleyeceğini ayarlaman lazım. bu şekilde WhatsApp'taki gruplar dahil her şeyi yedekleyebilir ve yedekten geri yükleyebilirsin. Yukarda Şeref ustanın verdiği WhatsApp bilgi linkini tıklayıp bir göz atmanda yarar var.

rehber, mesajlar gibi ise şeref ustasın yine yukarda linkini attığı programı kullanabilirsin. Veya Super Backup Pro: SMS&Contacts v2.1.15 Patched (Verilerinizi Yedekleyin) bunu da kullanabilirsin. hangisi sana kullanışlı gelirse artık.

Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: unalbaskan

Benzer Konular



Üst Alt