Üye Ol Hesap Onayı Yap 50 TL Bitcoin Exen Kazan !

Sponsorlu Bağlantılar

bitexen

Üye
    Konu Sahibi
Üye Ol Hesap Onayı Yap 50 TL Bitcoin Exen Kazan !
Kazancımızı alıyoruz;

Bitexen adında yeni açılmış bitcoin ve altcoin borsası var. Bu borsa hesap onayı yapanlara (kimliik ve adres onayı) kendi coinini yani 100 EXEN (50 TL) veriyor. EXEN’leri satıp TL veya kripto paralara çevirebilirsiniz. Bunu herkes kendi yapabilir ancak para çekimi için 100 EXEN yeterli olmuyor.

(Min. çekim limiti 50 TL ! Bildiğiniz üzere kripto para borsasında inişler çıkışlar vardır. Piyasa sürekli güncellenmektedir. 100 EXEN gün içinde 60 TL ye kadar çıktığı da oluyor 40 TL civarı düştüğü de oluyor.)

Bende burada sizin gibi 100 EXEN ile başladım ve ben üye olduğumda 100 EXEN 15 TL civari idi. Kısa sürede uygun zamanı kovalayıp AL-SAT yaparak 50 TL bakiye yaptım. Arkadaşlar sistem tamamen güvenli ve ödeme onayı alınmıştır. Eğer ki yapamayan olursa ben kendim bizzat yardımcı olacağım. Bana ÖZEL MESAJ gönderen herkese tek tek yardımcı oluyorum



** Ayarlar kısmına tıklayıp öncelikle telefon numarası doğrulaması yapıyoruz

** Daha sonra kimlik onayı ve adres onayı yapıyoruz.

** Kimlik onayı için kimliğinizin ön yüzünün fotoğrafını , adres doğrulaması için herhangi bir fatura görüntüsünü jpg, png vb. şeklinde veya e-devlet üzerinden ikametgah indirip pdf şeklinde yüklüyoruz...


(Daha önce borsalara kayıt olanlar bilir ancak kayıt olmadıysanız bilemeyebilirsiniz. Borsalar genellikle kimlik onayı ister. Ben daha önce yerli yabancı onlarca borsadan kimlik onayı yaptırdım herhangi bir sorun olmadı. Olacağını da düşünmüyorum. )

Ancak kimliğinizi açık şekilde paylaşmak istemezseniz, foto düzenleyeciler ile kimliğinizin üzerine “bitexen” “ bitexen borsası içindir” gibi ibareler yazabilir. Yazıları bilgilerinizin üstünü kapatmadan veya saydam olarak yazın.)
 


Üst Alt