Ümit Karan'da golcü alınsın dedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Ümit Karan'da golcü alınsın dedi!
Galatasaray’da, Hasan ve Nonda’nın, golcü lazım açıklamasına Ümit Karan’dan destek geldi. Ancak Ümit'in bir şartı var.
Uzun süredir yeni bir forvet arayan Galatasaray’da, “Golcü lazım” diyen futbolculara kaptan Ümit Karan da eklendi.

Yıldız futbolcu, Kayserispor ile oynanan Süper Kupa maçından sonra yeni bir golcü transfer edilmesi gerektiğini dile getiren Hasan Şaş ve Nonda’ya şartlı destek verdi.

Sarı-kırmızılı takımın forvet hattında iki oyuncuya sahip olduğuna dikkat çeken Ümit, “Birimiz sakatlanınca geriye tek forvet kalıyor. Tabii ki sezon uzun ve hakikaten bir forvete daha ihtiyaç var. Ancak alınacaksa iyi bir golcü almamız gerekir. Eğer iyi bir forvet bulabilirlerse, bu transfer yapılsın. Biz rekabete her zaman hazırız” diye konuştu.

Uzun süredir tedavi gören Ümit Karan, adalesindeki sakatlığının geçmekte olduğunu ve hafta sonu Denizlispor’la oynanacak lig maçına yetişmeyi planladığını söyledi.

‘Takımda yeni oluşum var’
Steaua Bükreş rövanşından çok umutlu olduklarını da kaydeden başarılı futbolcu, “Steaua Bükreş’i Romanya’da yenmekten başka bir şansımız yok. Yeneceğiz, turu geçeceğiz. Kendimize inanıyor ve güveniyoruz. İlk maçta kötü oynadığımız ve istediklerimizi yapamadığımız doğru. Ancak insanlar bize zaman tanımadan çok erken eleştirmeye başladılar. Takımda yeni bir oluşum var ve biraz daha zamana ihtiyaç duyuyoruz. İlerleyen maçlarda çok daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.
 


qurbuz

qurbuz

Üye
işallah
 

Oğuz Kağan

Üye
kendisi neymiş
top toplayıcımı
adama sen ne işe yararsın diye sormazlarmı
 
degerli43

degerli43

Üye
ümit tek başına yetmiyor. bence de şart
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
hızlı ve çabuk bir oyuncu ileride iyi iş yapar ümit'te onun alternatifi olur...ama yönetimin iyi bir golcü alacağını sanmıyorum..
 
oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
alınması şart
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt