Ümit defteri kapattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hekizceli

Üye
    Konu Sahibi
Ümit defteri kapattı
Karan, Mönchengladbach Kulübü ile transfer görüşmeleri yapmak üzere takımın kamp yaptığı İspanya'ya gitti.

Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin istememesi üzerine sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak zorunda kalan golcü futbolcu Ümit Karan, Almanya'nın Mönchengladbach Kulübü ile transfer görüşmeleri yapmak üzere takımın kamp yaptığı İspanya'ya gitti.
Atatürk Havalimanı'nda yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Ümit Karan, Mönchengladbach ile yüzde 80 anlaşmaya vardığını belirterek, bazı ufak pürüzlerin giderilmesi için hoca ve kulüp başkanı ile yüz yüze görüşeceğini söyledi.
Gazetecilerin, ''Hagi'nin futbol oynadığı dönemde en beğendiği futbolcu sendin, şimdi neden seni düşünmüyor'' şeklindeki sorusu üzerine Karan, ''Onu bilemiyorum. Kendisiyle bir şey konuşmadık. Bunu ona sormalı'' diye konuştu.
Karan, bir başka soru üzerine de Galatasaray Kulübü yöneticileri ile görüşmediğini söyledi.
''Hakan Şükür'ün gitmen için Hagi'ye baskı yaptığına inanıyormusun'' şeklinde yöneltilen bir soruya Ümit, ''Zannetmiyorum. Futbolcu böyle bir karar veremez. Lider bir oyuncu da olsa hocaya karşı böyle bir baskı yapamaz. Öyle bir şey düşünmüyorum'' karşılığını verdi.
Hagi'nin, ''Ümit'i Fenerbahçe ya da Beşiktaş isterse satmayın'' şeklinde rapor verdiği iddialarının sorulması üzerine de tecrübeli futbolcu, ''Garip bir şeyler var, ama benim için önemli olan gideceğim takıma ne verebilirim'' dedi
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
zaten hagi ile kavga ettiği söyleniyordu...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt