Uğur Uçar'ın durumu kritik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Uğur Uçar'ın durumu kritik
5 ay önce diz kapağı kırılan genç oyuncunun durumu hâlâ kritik... Hatta futbol hayatının bitmesi bile ihtimal.
14.7.2008



Konya’da sakatlandı
Tarih 18 Şubat 2008... Galatasaray, Konyaspor deplasmanında. Normal şartlar altında 1 gün önce oynanması gereken maç, yoğun kar yağışı ve kötü saha şartları nedeniyle ertelenmiş, iki takım oyuncuları berbat bir zeminde sahaya çıkıyor. Mücadele müthiş bir tempoyla devam ederken, Batista ile çarpışan Uğur Uçar sakatlanıyor ve yerini Serkan Çalık’a bırakıyor. Ertesi gün yapılan tetkiklerde, genç futbolcunun diz kapağının kırıldığı anlaşılıyor...

Onsuz 5 yemişlerdi
İşte o çarpışma anı, ne yazık ki Uğur’un kaderini son derece olumsuz yönde değiştirdi. Çünkü 21 yaşındaki oyuncu, o güne kadar Galatasaray adına sezonun en iyilerinden birisiydi. Türk Futbolu’nda geleceğin yıldızı olarak gösterilmeye başlanmıştı. Öyle ki, Uğur’suz Galatasaray, 3 gün sonra Leverkusen deplasmanında 5 yemişti. Yönetim de, teknik heyet de, taraftar da, takım arkadaşları da Uğur Uçar’ın geri döneceği günü iple çekerken, kötü bir haber geldi.

En iyi ihtimalle...
Kulübe yakın çevrelerde, Uğur’un futbol hayatının bitme tehlikesinin bulunduğu konuşuluyor. Sahalardan uzak kaldığı 5 aylık süre içerisinde diz kapağından 2 kez operasyon geçiren genç futbolcunun durumunda olumlu yönde bir gelişme yok. Hatta Uğur’un diz kapağında hâlâ kocaman bir şişlik var. Son yapılan müdahaleler ve rehabilitasyon çalışmalarının sonuç vermesi halinde ise, Uğur’un sahalara dönme süresi en erken 3 ayı bulacak.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
işallah iyileşir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt