ufo çekimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chill35

chill35

Üye
Uçaktır olum o. Biz inanmadık git nasa nın kapısını çal. Bana uzaylıyla ilgili bir ayet göster inanayım üstüne bu mesajı yazdığım c7yi veririm :)

Bende inanmam uzaylıya felan ama kainat denilen yer o kadar büyük ki akıl alamaz derecede mantıksal olarak hayat vardır ama buraya gelebilecek teknolojiyi felan yapamazlar ışık hızında gitsek bile bizim galaxymizden çıkıp başka galaxye gitmek için ömrümüz yetmez bırak galaxye gitmeyi bizim samanyolumuzdan çıkmak için bile bir insan ömrü dayanmaz kuranda bile demiş bir çok alem var yani çoğul olarak almış bunu aşağıda yazdım kimileri 18.000 der ama bu kinayedir çoğul anlamda kullanılmıştır yani kuran'da bile bir sayı söylenmemiş yani bu bir açık kapı olarak bırakılmış bence bir yanlışım varsa affola.

qsaw

qsaw

Üye
Üyelik gerektiren siteleri paylaşmak yasaktır diye biliyordum bu kadarı çok göze çarpıyor ban yersin dikkat et mesajını düzenle

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kardeşim madem böyle çekimlerin var, bırak n8 ı falanda çık bıryerlere anlat bu durumu gereklı ıncelemeler yapılsın.. bu beğer doğruysa burada konuşulacak kadar basit bir konu değill!!!

distakjo

distakjo

Üye
kardeşim madem böyle çekimlerin var, bırak n8 ı falanda çık bıryerlere anlat bu durumu gereklı ıncelemeler yapılsın.. bu beğer doğruysa burada konuşulacak kadar basit bir konu değill!!!

haklısın ama doğru olmadığını sende biliyorsun demi :)

sand_storm

sand_storm

Üye
şu uzaylı amca keşke benimde kamerama takılsa

caphuscha

caphuscha

Üye
işte paylaşıyorum daha önce dalga geçtim diye kitlenen bi konu vardı ufo resmini çektim demiştim inanmadınız alın paylaşıyorum.. bilgisayarınıza indirin ve yakından bakın nekadar net ollduğunu anlıcaksınızz.. resim tescillidir bilgilnize

resimdeki cismin ufo olduğunu kabul ettiğimde konu başlığın komikten, astro komik seviyesine geçiyo. N8 ufodan daha kaliteli algısı yaratıyo ilk okuyuşta. (3 yıl önce N82'mi incelemek için uzaylılar beni kaçırdı. bende kameramı test ediyordum. akıl almaz teknolojimizi görüp symbian ı çözemeyince beni geri iade ettiler. demek n8 için geri dönmüşler. dikkat et.)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Güzel bir yorum olmuş teşekkürler. Ben uzalıların varoluşuna inanmama sebebim aslında şu; uzaylılar bir hayvan yada bir yaratık ise olabilir biz onlara tanımadığımızdan uzaylı diyoruz. Ama şu var bu yaratıklarda iradenin olmadığı baris ortada yani bu yaratıklar insanlar gibi düşünemezler, bir uzay mekiği yapamazlar. Bu fotodaki uzay mekiği falanda değil yok çünkü böyle birşey. Ama amerikoşların yaptığı bir uçan cisim olabilir. Benim hatırladığım kadarıyla 70 bin alem vardı. Bu alem içede giriyor olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: chill35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt