ufak bir değerlendirme rica ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

porcelaina

Üye
    Konu Sahibi
ufak bir değerlendirme rica ediyorum
Arkadaslar telefonun dokunmatigi bozuldu,ekrani bi servis gibi bi telefoncya dusuk ucrete degistirttirdim. Ama telefonu geri aldigimda tuslari biraz boyle hani kullanila kullanila yumusayan tuslar gibi olmustu ve sesi cok az cikiyor muzik calarda. Endiselerim var ? Bi sorun olur mu acaba cok endiseleniyorum baska telefon da alamam su an telefonsuz da kalmak istemiyorum bir degerlendirme alabilir miyim tesekkur ederim.telefonum c5-03
 


Erken55

Erken55

Üye
Yanlış yapmışsın arkadaşım tamircilere verirsen onlar sağlam parçaları alırlar yerine çin malı takarlar telefonun tekrar bozulur telefoncu x parça değişecek der senden aldığı parçayı geri sana satar bizzat yaşadım ben bu olayı en iyisi kvk gibi servislere vermen onlar senin parçanı almazlar çünkü adamlarda sıfır telefon yapacak parça var benim önerim bu.
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Original Ekran takmamışlar sahte ekranlar çok kötü netlik parlaklık vs. Çabuk içine doğru çöker açık renklidir.
 

porcelaina

Üye
    Konu Sahibi
Peki kvk bana sen bunun ekranını değiştirtmişsin bizim elimizde olan bişey yok falan derse daha once değiştirilen ekran falan biz değiştiremeyiz bi saçma şeyler olmaz değilmi? birde garantim yok yine yapar mı kvk? ücreti ne kadar olabilir,çok yüksekse yani gerek yok değştrtmeye yenı tel almak zorunda kalablrm:ağlarım:
 
Erken55

Erken55

Üye
Kvk garanti dışındaki telefonlarıda yapıyor diye biliyorum yaparlar neden yapmasınlar ekranı.Garanti olmasada ücretini alırlar kvknın teknik servis numarasını internetten arayıp sorabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt