Ünal Aysal kararını verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ünal Aysal kararını verdi
Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı iddia edildi.

Salı günü mahkemeden çıkacak kararı bekleyen Galatasaray'da seçim öncesi çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor... Başkan Adnan Polat'ın, "Tedbir kalkmazsa istifa ederim" hamlesi sonrasında rahatlayan Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Yönetiminde 2. başkan olarak görev vereceği Ali Dürüst'ün de yoğun baskısı sonrasında Fatih Terim'le temaslara hız veren Aysal'ın anlaşma noktasına geldiği belirlendi.

TERİM: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz gün 3. kez görüştüğü ve büyük oranda pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Terim'in gidecek ve gelecek oyuncular konusunda da Aysal'la fikir alışverişinde bulunduğu, iki ismin de takımda büyük bir revizyon yapma konusunda hemfikir olduğu ifade edildi. Terim'in özellikle Cana hariç tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi konusunda Aysal'dan söz aldığı belirtildi.

GENEL KURUL'DA AÇIKLAMAYI HEDEFLİYOR

Terim'le prensipte anlaşan Aysal, 14 Mayıs'taki Olağan Genel Kurul'da başkan seçilmesi halinde üyelere İmparator'la ilgili müjde vermeyi hedefliyor. Aysal ve ekibinin geçtiğimiz hafta Mircea Lucescu için de girişimlerde bulunduğu fakat Shakhtar Başkanı Ahmedov'un, Rumen hocayı bırakmayacağı net bir şekilde vurguladığı öğrenildi. İddiaların aksine Gerets için hiçbir temasta bulunmayan Ünal Aysal ve ekibi, dış transfer konusunda da Avrupa ile G.Amerika'da çalışmalarını sürdürüyor
 


arslansem

arslansem

Üye
İnşallah diyelim...
 
Atakan

Atakan

Üye
Bir an önce netleşsin artık herşey. Yeter, gerçekten bıktık artık. Fatih Terim tercihine gelince; Zaten her yol İmparator'a çıkıyor ..
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
İmparator gelir mi bilemem ama Galatasaray'ın geniş çaplı bir temizliğe ihtiyacı olduğu kesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
6
Görüntüleme
507
Metin MF
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
297
hikmet366
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
279
Kingmortall
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
351


Üst Alt