Ümraniye çıkarması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ümraniye çıkarması


[h=2]Beşiktaşlılar, dünkü derbi öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret etti. Takımını meşaleler ve tezahüratlarla uğurlayan taraftarlar, futbolcular ile teknik heyete moral aşıladı[/h]
Süper Lig’de son iki maçını kaybeden Beşiktaş için Fenerbahçe derbisi büyük önem taşıyordu. Zirveden kopmamak adına Kadıköy’deki karşılaşmaya büyük bir ciddiyetle hazırlanan Kara Kartallar’da taraftarlar üzerlerine düşeni yaptı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde kamp yapan takımı ziyaret eden taraftarlar, meşaleler ve tezahüratlarla destek verdiler. Kafileyi taşıyan takım otobüsünün önünü meşalelerle kesen taraftarlar, oyunculara büyük ilgi gösterdiler. Güvenlik güçleri, sevgi gösterisinde bulunan taraftarları sakinleştirmekte güçlük çekerken, kafileyi taşıyan otobüse taraftarlar arabalarıyla eşlik ettiler.

Teşekkür ettiler

Taraftarların sıcak tavrı, futbolcuların ve teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Teknik direktör Samet Aybaba ve Kaptan İbrahim Toraman’ın taraftarlara el sallayarak teşekkür ettikleri dikkatlerden kaçmadı.

Olaylı yolculuk!

Beşiktaş’ı taşıyan takım otobüsü, Kadıköy yolunda büyük tehlike atlattı. Kaza yapan otobüs, Şükrü Saracoğlu’na 15 dakika gecikmeli ulaştı. Beşiktaş Cephesi’nde dünkü maç öncesinde şanssızlık yaşandı. Kafile, 19.00’da başlayacak karşılaşma için 17.00’de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden hareket etti. Ancak kafile tesislerden ayrıldıktan kısa bir süre sonrasında bir trafik kazasına karıştı. Trafikte önündeki arabanın aniden durması nedeniyle, Hürriyet Gazetesi’nin görev aracı yavaşladı.

İki dakika durdu

Beşiktaş’ı taşıyan takım otobüsü ise yavaşlamakta zorlanınca, görev aracına çarptı. İki tarafta da ciddi sıkıntı yaşanmazken, görev aracında maddi hasar meydana geldi. İki dakikalık bir duraklama yaşayan Beşiktaş Takım Otobüsü, hemen hareket etti ve stadın yolunu tuttu. Futbolcuların bu tatsız olaydan etkilenmedikleri belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
376
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
272
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
343
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
391
DiaBLoS


Üst Alt