UEFA'dan Trabzon'a bir ceza bir teşekkür!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
UEFA'dan Trabzon'a bir ceza bir teşekkür!


[h=2]Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi'nde kalan iki maç öncesinde bordo-mavili takımın durumunu değerlendirdi.[/h]

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 22 Kasım'da Inter ile oynanacak maçın Şampiyonlar Ligi'nin dönüm noktası olacağını belirterek,"Gruptan çıkacak mıyız, yoksa UEFA Avrupa Ligi'nde mi devam edeceğiz o zaman belli olur" dedi.
Başkan Şener, perşembe akşamı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gruptan çıkacaklarına inandığını belirten Şener, " 5 puanımız var, 5'te CSKA'nın. Onların averajı iyi. 9 puan Inter'in, 2 puan da Lille'nin var. Şampiyonlar Ligi'ne ilk katılışımızda kulüpte oturup saat başı hesap yapıyoruz. Trabzonspor'un çok iyi bir futbolcu ve teknik kadrosu var. Bu yüzden takımımız Şampiyonlar Ligi'nde de dişini göstererek yoluna devam ediyor" dedi.
"GRUPTAN ÇIKACAK TAKIMLARDAN BİRİ INTER OLUR"
Gruptan çıkacak takımlardan birinin Inter olacağını düşündüğünü de belirten Başkan Sadri Şener, "Bizim için 22 Kasım'daki Inter maçı dönüm noktası olur. Orada her şey daha net ortaya çıkar. Gruptan mı çıkacağız, yoksa UEFA Avrupa Ligi'ne mi gideceğiz orada belli olur. İnşallah gruptan çıkarız. Büyük ihtimalle gruptan çıkacak takımların biri Inter olur. Bu bizim için avantaj olabilir. Son maçı Lille ile oynayacağız. Inter - CSKA ile karşılaşacak. O yönden bakıldığında Inter bizim lehimize işler yapabilir" diye konuştu.
"BU TAKIMIN HAKKI VERİLMELİ"
Başkan Şener, Trabzonspor'un her alanda bahsedilir bir kulüp olduğunu da ifade ederek şunları söyledi:
"Bu da iyi bir marka olmasından kaynaklanıyor. Bugün Avrupa'da Trabzonspor'u bilmeyen, gücünü tanımayan, onunla ilgili olumlu demeç vermeyen kimse yok. Bu da bir başarıdır. Hem de olumlu bir başarı. Süper Lig'de geçen sezondan sadece 1 - 2 puan gerideyiz. Takımımız hafta sonunda ve hafta içinde maçlar oynuyor. Milli takıma gidecek yerli ve yabancı oyuncular var. Dışarıdan bakıldığında bu takımın hakkı verilmeli diye düşünüyorum."
"ŞEHİRDE ESKİ AVRUPA MAÇLARININ HAVASI YOK"
Şener, CSKA Moskova maçında tribünlerin büyük bir bölümünün dolmasıyla ilgili olarak ise, "Biz satılmayan biletlerin para kısmında değiliz. Şehrin bu heyecana sahip olması, takıma sahip çıkması lazım. Ben eski bir yöneticiyim. Eskiden şehre yabancı bir takım geldiği zaman her yer dolardı. Akşam herkes lokantalara dağılırdı. Herkes kulübü ziyaret ederdi. O günlerde yaşananlar pek kalmadı. Belki jenerasyon değişti de ondan. Dün stat tam doluydu, şehirde kalabalıktı. Çok büyük paralar vererek şehri bu kadar tanıtamazsınız. Ayrıca CSKA Moskova maçında tüm oteller doldu. Bunlar Trabzonspor sayesinde ortaya çıkan gerçekler" şeklinde konuştu.
"UEFA ÇİMLER İÇİN BİZE TEŞEKKÜR ETTİ"

Şampiyonlar Ligi'nden ciddiyeti öğrendiklerini de vurgulayan Şener, şöyle konuştu: "İki defa ikinci devreye geç çıktık diye ceza aldık. UEFA değiştirdiğimiz çimler için bize teşekkür etti. Biz yaptık becerdik, şimdi Galatasaray aynı firmaya çimlerini değiştiriyor. UEFA bu konuda bize çok teşekkür etti" dedi. Trabzonspor'un başarılı bir takım olduğunu söyleyen Şener, "Bunu biz söylemiyoruz, herkes söylüyor. Bu kadar transfer ve yatırımın karşılığına almamız lazım. Bir de Trabzonspor ruhu var. 19 günde 1 mağlubiyet aldık. Bu sonuçlar normal. Daha iyisini yapmamız gerekir" diye konuştu."KAYSERİSPOR İYİ BİR TAKIM"
Hafta sonu Kayserispor ile oynayacakları maçın da önemli olduğunu ifade eden Şener, "Kayserispor iyi bir takım ve iyi oyuncuları var. Hocaları da Trabzonspor'da oynadı. Gaziantepspor'un hocası da Trabzonspor'da oynamıştı. Biraz da olaylara bu cepheden bakmak gerekiyor" dedi. Şener, transfer konusunda da Teknik Direktör Şenol Güneş'in henüz kendilerine bir şey söylemediğini anlattı.
"AKYAZI TAMAMLANDIĞINDA 24 SAAT YAŞAYAN BİR YER OLACAK"
Akyazı Projesi'nin hayatı geçmesi halinde Trabzon'un çok şey kazanacağını da söyleyen Başkan Şener, "Akyazı projesiyle ilgili toplantıya katıldım. Akyazı'daki ihtiyaçları belirttik. Projenin çizimi devam ediyor. Spor bakanlığına 105 dönümlük yerin tahsisini almak için uğraşıyoruz. O bittikten sonra modern bir kamp yerine sahip olacağız. 105 dönüm bize yeter. Orası 24 saat yaşayan bir yer olacak" ifadelerini kullandı.
"PFDK, TRABZONSPOR'A CEZA KESMEK İÇİN KURULMUŞ BİR KURUM DEĞİL"
PFDK'nın kendilerine kestiği cezayla ilgili de konuşan Başkan Şener, "PFDK, Trabzonspor'a ceza kesmek için kurulmuş bir kuruluş değil. Herkese ceza kesmek için kurulmuş. Atma sahaya bir şey ceza yeme. Keyfi ceza verildiğini düşünmüyorum. Rastgele ceza olacağını da sanmıyorum" dedi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt