UEFAdan Intere 4 maç ceza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
UEFAdan Intere 4 maç ceza
Şampiyonlar Ligi'nde geçen salı günü AC Milan ile yapılan karşılaşma sırasında, FC Inter taraftarlarının taşkınlıkları nedeniyle tatil edilen karşılaşma nedeniyle, FC Inter'e verilen ceza açıklandı.

UEFA Disiplin Kurulu'nun bugünkü toplantısı sonrası yapılan açıklamaya göre FC Inter, 300 bin İsviçre Frankı (yaklaşık 200 bin avro) para cezasının yanı sıra Avrupa karşılaşmalarında kendi sahasında oynayacağı 4 maçı seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı.

Olaylı maç nedeniyle FC Inter'i AC Milan karşısında hükmen 3-0 yenik sayan Disiplin Kurulu, İnter taraftarlarının önümüzdeki 3 yıl içinde taşkınlık yapmaları halinde seyircisiz oynama cezasının 4 maç yerine 6 maç olmasını da karara bağladı.

FC Inter'in, İspanyol Joseph Luiss Vilaseca Guasch başkanlığındaki UEFA Disiplin Kurulu tarafından alınan karara itiraz etmesi beklenmiyor.

UEFA kararıyla birlikte, FC Inter'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi, AC Milan'ın ise yarı finale yükselmesi de resmileşmiş oldu.
 


the_patriot

Üye
inter taraftarı herşeyi haketmişti zaten
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Daha fazla verilse bile kimse gıkını cıkaramazdı.


Saygılar....
 

mayday_

Üye
bencede çok az verilmiş yaw bu italyan taraftarlarının ateşli olması iyide takıma + ekti yapıyo ama çok ateşli olunca ateşleri başlarına vuruyo herhalde saçmalayabiliyolar
 

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
ingiltereden sonra italyanlarda holigan lığa soyunmaya başladılar...bütün avrupa holigan olursa?türk düşmanı zaten adamlar...
 

excaliburussx1

Üye
avrupa kupasında aynı ülkenin iki takımı karşılaşıyor.... olaylara bakın :> ... sanırım bizde de herhalde fenerle galatasaray karşılaşsa olur böyle birşey.. adamlara da fazla kızmamak lazım
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben açıkçası 1-2 sene kupalardan men bekliyordum tıpkı geçmişte olduğu gibi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt