UEFA'dan Galatasaray Yorumu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

''Galatasaray Kupa Yolunda İddialı'' başlıklı bir haber-analiz yayınlayan sitede, Galatasaray'ın daha önce 2000 yılında kupayı kazandığı hatırlatılarak, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Hakan Şükür'ün UEFA Kupası'yla çekilmiş fotoğrafına yer verdi.

Haberde, Galatasaray'ın yarın karşılaşacağı Slaven takımının 1. ön eleme turunda Arnavutluk'un KS Teuta takımını toplamda 8-4'lük skorla rahat elediği, yaşanan rehavet nedeniyle teknik direktör Krunoslav Jurcic'in işinin zor olduğu vurgulandı.

Jurcic de UEFA'nın sitesine verdiği demeçte, kentlerinde futbolun yeniden popüler hale geldiğini belirterek, ''Galatasaray gibi büyük bir takımın kentimize geliyor olması kolay değil. Benim felsefem, agresif ve cesur oynamaktır. Oyuncularıma da Galatasaray karşısında bunu söylüyorum. Eğer öyle oynarsak, her şey mümkün'' dedi.

_Berker_

_Berker_

Üye
ben buna sadece gulerim :D:D:D:D Bu tur bizim. (umarım trömsö macına benzemeez :P )

ouSahin

ouSahin

Üye
Galatasarayın Kariyerindeki en büyük Kupa UEFA Kupası bizi çoq mutlu etti alarak :)

inş. Bu sene Bir daha alır almasa bile Ülkemize İyi Puanlar qetirir..

Galatasaray Bence UEFA Kuralarında en çoq Korkulan takımların başında

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bu Senede Uefa Cup'u Turkiyeye Hediye Etmeleri Temennilerimle Basarilar Dilerim Avrupadaki Tum Temsilcilerimize.

POWER

POWER

Üye
Ya Gs işte :alkis: ben bjklıyım ama harbi büyük işler başarmış bi takım :alkis:

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
bu sene uefa kupazı yine bizim olacak

delimakina

Üye
bu işler iskambil kağıdıyla fal bakarak olmaz iyi oynayan alır kupayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...