UEFA'dan federasyona F.Bahçe tehditi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
UEFA'dan federasyona F.Bahçe tehditi


[h=2]UEFA, TFF'den Hırvatistan maçlarına kadar üç takımın düşürülmesini; üç takıma da eksi puan yazılmasını istedi.[/h]
UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Milli Takımı'mızın Hırvatistan ile oynayacağı play off maçlarına kadar üç takımın düşülmesini ve üç takıma da eksi puan cezası verilmesini istedi. Talep, TFF'ye resmi yazı yoluyla iletildi.


Goal.com'un edindiği bilgiye göre UEFA'nın düşürülmesini istediği takımlar arasında Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor bulunuyor. Eksi puan alması beklenen takımlar ise Beşiktaş, Trabzonspor ve Eskişehirspor.
TFF bu kararı almazsa Türkiye, Hırvatistan'ı elemesi halinde bile EURO 2012'de yer alamayacak ve uluslararası turnuvalarda uzun bir süre ne kulüp takımı bazında ne de milli takım bazında temsil edilebilecek.
3 Temmuz'da patlayan şike operasyonu sonrası Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidememiş ve sarı lacivertli kulüp yerine UEFA, Trabzonspor'un Devler Ligi'ne katılmasına karar vermişti.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise 26 Temmuz'da yaptığı açıklamada "Kendisinden şüphe eden takımlar Avrupa'ya gitmesin."açıklamasında bulunmuştu.
TFF ne yapacak?
Bu durumda şu an ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden ve eksi puan alacaklarına dair bilgi edindiğimiz Trabzonspor ve Beşiktaş'ın akıbeti belirsiz durumda. Kararlar açıklandıktan sonra bu iki takım hakkında UEFA'nın ne tür bir yaptırım uygulayacağı merak konusu.
Öte yandan, UEFA'dan gelen bu yazıyla şoke olan TFF yetkililerinin, Başkan Michel Platini ve danışmanlarını, farklı ara formüllere ikna etmeye çalıştığı düşünülüyor.
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
:hmmm
 
greenmile

greenmile

Üye
Uefayi birakalim asyaya baglanalim hem dunya kupasina daha kolay katiliriz hem asya sampiyonlar liginde tum takimlarimiz basari elde eder platinin agiz kokusunu mu cekecegiz simdi zaten s.ligini ya barca ya m.utd falan kazaniyor skilmadiniz mi bundan :)

----------Eklendi @ 00:53:47 ---------- Yazıldı @ 00:52:12 ----------

Ayrica mantiga bak bjk ve ts yi avrupada oynatip eksi puan istiyosun temel fikrasi kadar komik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt