Üç büyüklerin golcüleri yarışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üç büyüklerin golcüleri yarışıyor!
Süper Lig'deki gol düellosu tüm hızıyla devam ediyor. Üç büyüklerin golcüleri, kıyasıya bir rekabete girdi...










Ligin golcüleri, ağları sarsmaya dolu dizgin devam ederken kaleciler için de her maç giderek daha da zorlaşıyor. Özellikle üç büyüklerin gol silahları, krallık yarışına şimdiden başladı. BOBO'YU DURDURANA AŞK OLSUN
Süper Lig'de şu ana kadar resmi maçlarda en çok gol atan isim olan Bobo oldu.
Sambacı, şu ana kadar lig, Avrupa Ligi ve elemeleri ile Türkiye Kupası elemelerinde toplam 13 gol kaydederken takımını bir çok maçta taşımayı başardı. Brezilyalı golcü, son olarak Sivasspor ağlarını havalandırdı.
2005-2006 sezonunda Corinthians'tan transfer edilen ve Beşiktaş formasıyla 200. maçına çıkan Bobo, geçen sezonu 14 golle tamamlamıştı.
NİANG HIZLI BAŞLADI
Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği Mamadou Niang, Fransa'daki formunu Süper Lig'de de sürdürdü.
Senegalli golcü, ligin ilk 7 haftasında 7 gol atarak çok hızlı bir başlangıç yaparken takımının da en golcü oyuncusu oldu. Mamadou Niang, geçen yıl 18 golle Fransa Ligi'ni gol kralı olarak tamamlamıştı.
BAROS KLASINI KORUYOR
Galatasaray'ın en büyük gol silahı olan Baros, yaşadığı şanssız sakatlık sorunlarına rağmen sarı kırmızılı ekibi sırtlamaya devam ediyor .Geçen sezonu, 11'i lig 2'si Avrupa Ligi olmak üzere 13 golle tamamlayan Baros, bu sezon da ligde 6 kez gol sevinci yaşarken Avrupa Ligi elemelerinde de 2 kez ağları havalandırmayı başardı.
Son olarak 8. haftada oynana Ankaragücü maçında 2 gol atan Çek yıldız, o maçın 85. dakikasında sakatlanarak bir süre formasından uzak kaldı.
TRABZON'DA KARDEŞ PAYI
Ligin bir başka büyüğü Trabzonspor'da ise goller paylaşılmış durumda. Bordo mavili takımı forvetlerinde Burak Yılmaz 4 gol atarken Yattara, Jaja ve Umut Bulut'un da 3'er golü bulunuyor. Şehri terkeden Teofilo'nun ise 4 golü var.
Bursaspor'un en golcü ismi ise 4 golle Ergiç olurken Sırp oyuncuyu 3 golle Sercan Yıldırım takip ediyor.
Süper Lig'de henüz 10. haftada oluşan bu tablo, futboldeverleri oldukça memnun ederken sezon sonunda krallık tacını kimin takacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.
Lig Tv
 
haltie

haltie

Üye
bobo niang daha çok atar.barosta atar ama oynarsa tabi:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
140
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
330
Baydırman


Üst Alt