Üç Yeni Samsung Galaxy J Akıllı Telefon, Duyuru Öncesinde Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Üç Yeni Samsung Galaxy J Akıllı Telefon, Duyuru Öncesinde Ortaya Çıktı


Güney Koreli üretici Samsung, Galaxy J3 Star ve Galaxy J7 Star için isim patenti aldıktan yaklaşık bir ay sonra iki yeni modelle Galaxy ailesinin isim patenti portföyünü genişletiyor. Koreli teknoloji devi, Galaxy J3 Orbit ve Galaxy J7 Crown isimleri için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nden (USPTO) bir patent aldı.

Aynı zamanda, hakkında çok sayıda söylenti ortaya çıkan Galaxy J8 2018, SM-J800FN ürün numarasıyla Wi-Fi Alliance tarafından onaylandıktan sonra piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Samsung Galaxy J8 2018 akıllı telefon a / b / g / n bant bağlantısı kullanacak ve daha önce ortaya çıkan bir çok söylentiye göre cihaz, Octa-Core CPU'ya sahip Samsung Exynos 7870 yonga setinden güç alacak.

Samsung'un sürekli genişleyen ürün yelpazesi anlayışı kendini burada da gösteriyor ve giriş seviye modelleri ile dikkat çeken Galaxy J serisi sürekli yeni üyeler kazanıyor. Geçtiğimiz ay içinde de Galaxy J2, Galaxy J4 ve Galaxy J6 modellerine ait bazı bilgiler ortaya çıkmıştı.

Samsung Galaxy J3 Orbit ve Galaxy J7 Crown'un ticari marka listeleri cihazlar hakkında kesin olarak hiçbir bilgiyi ortaya koymuyor, ancak bu cihazların Android 8.0 Oreo işletim sistemi, Exynos serisi giriş seviye yonga seti ve uygun fiyat etiketi ile gelecekleri tahmin ediliyor.
 

MaxipmaN

Üye
şu j serisinde bir gıcıklık var ama söktüremedim. :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt