Sorunla ilgili birer resim atarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. Yeni sürümünüde bir haftaya kadar türkçeleştirip paylaşacağımHocam e posta ile girişi düzeltebilir misiniz? Bide tam ekranda alt yazılar görülüyor ama Türkçe alt yazılar seçilmiyor onuda düzeltebilir misiniz. Uygulamanın yeni sürümüde çıktı.
Daha yeni sürümü paylaşmadım bitmedi bağlantı verdiğim site dosya tc genelde oraya upload ediyorumYeni sürüm bir türlü indiremedim dosya indir diyince farlı yerlere bağlantı adresi gidiyor. Uç browser kitleyip kalıyor bir sayfaya zorla bağlanmaya çalışıyor. Çıkış ve geride yapılmıyor üç wep kaldırıp yeniden yüklüyorum APK dan. Opera mini kullanarak indirdim teşekkürler emeğinize.
evet 2 güne kadar paylaşacağımMerhaba Burhan bey. Uç browser Yeni sürüm güncelleme gelecekmi acaba ?
Paylaşım için teşekkür ederim. Ama link gitmiş galiba. Dosya bulunamadı diyorYeni sürüme türkçe olarak eklendi bir sonraki sürüme kendi yaptığım gece temasınıda ekleyeceğim bu sürüme yetiştiremedim
Takipte kalın, aktif üyelerdendir yakında günceller.Paylaşım için teşekkür ederim. Ama link gitmiş galiba. Dosya bulunamadı diyor
Dosya yükleme hakkım var da hep başka sitelere upload ettim, o sitelerde de siliniyor bundan sonra foruma yükleyeceğim iyi tanımışsın beni bugün yeni sürümü ekleyeceğimTakipte kalın, aktif üyelerdendir yakında günceller.
@By Burhann 2010 hocam, şu yönetime şöyle sana dosya yükleme hakkı versin, eski aktif üyelere dosya yükleme hakkı vermeyip, dandik yerlere dosya yükletip forumun kalitesini düşüren yönetimi saygıyla kınıyorum.
Akşama yeni sürümünü ekleyeceğimPaylaşım için teşekkür ederim. Ama link gitmiş galiba. Dosya bulunamadı diyor
Yine aynı yere mi yükledinizDosya yükleme hakkım var da hep başka sitelere upload ettim, o sitelerde de siliniyor bundan sonra foruma yükleyeceğim iyi tanımışsın beni bugün yeni sürümü ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:
Akşama yeni sürümünü ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:
An itibariyle Yeni sürüme güncellenmiştir
Mega 1-2 yıl hesaba giriş yapmayınca hesaplar tümden silinir. Normalde üyelere de foruma dosya yükleme hakkı veriliyor, yoksa bölüm moderatörlerine ricada bulunun, onlar konunun altına dosyayı yükler.Dosyaları yükleyecekseniz eğer bulut depolama adreslerinize yükleyin (Gmail, Yandex Mail, OneDrive, Mega.nz, Dropbox, vs.). Hiç silinme derdi yok.
Yine aynı yere mi yüklediniz
Meğer bize dosya yükleme iznini sınırlamışlar
Evet aslında öyle yapmak lağzımDosyaları yükleyecekseniz eğer bulut depolama adreslerinize yükleyin (Gmail, Yandex Mail, OneDrive, Mega.nz, Dropbox, vs.). Hiç silinme derdi yok