UC Browser 14.4.2.1354 Türkçe Full Mod Son Sürüm Karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi

uc browser 13.6.8.1318 yeni sürüme türkçe olarak güncellenmiştir​

• Beğen
Tepkiler: bveo1990, HsnCnKly ve Silinen Üye 2625978

Markuss

Üye
Hocam e posta ile girişi düzeltebilir misiniz? Bide tam ekranda alt yazılar görülüyor ama Türkçe alt yazılar seçilmiyor onuda düzeltebilir misiniz. Uygulamanın yeni sürümüde çıktı.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Hocam e posta ile girişi düzeltebilir misiniz? Bide tam ekranda alt yazılar görülüyor ama Türkçe alt yazılar seçilmiyor onuda düzeltebilir misiniz. Uygulamanın yeni sürümüde çıktı.
Sorunla ilgili birer resim atarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. Yeni sürümünüde bir haftaya kadar türkçeleştirip paylaşacağım

kolombo28

kolombo28

Üye
Yeni sürüm bir türlü indiremedim dosya indir diyince farlı yerlere bağlantı adresi gidiyor. Uç browser kitleyip kalıyor bir sayfaya zorla bağlanmaya çalışıyor. Çıkış ve geride yapılmıyor üç wep kaldırıp yeniden yüklüyorum APK dan. Opera mini kullanarak indirdim teşekkürler emeğinize.

Son düzenleme:
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm bir türlü indiremedim dosya indir diyince farlı yerlere bağlantı adresi gidiyor. Uç browser kitleyip kalıyor bir sayfaya zorla bağlanmaya çalışıyor. Çıkış ve geride yapılmıyor üç wep kaldırıp yeniden yüklüyorum APK dan. Opera mini kullanarak indirdim teşekkürler emeğinize.
Daha yeni sürümü paylaşmadım bitmedi bağlantı verdiğim site dosya tc genelde oraya upload ediyorum

• Beğen
Tepkiler: yavuzpeh1 ve Silinen Üye 2625978
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüme türkçe olarak güncellenmiştir

• Beğen
Tepkiler: HsnCnKly ve Silinen Üye 2625978
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Uc browser bu aralar sürekli güncelleme yapıyor ondan dil dosyaları her seferinde çevirisi zor oluyor şu an mevcut sürüm 13 7 5 daha çeviri aşamasında

• Beğen
Tepkiler: dredd5, yavuzpeh1, kolombo28 ve 2 diğerleri
Tunc64

Tunc64

Üye
Tesekurler

kolombo28

kolombo28

Üye
Merhaba Burhan bey. Uç browser Yeni sürüm güncelleme gelecekmi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
Tunc64

Tunc64

Üye
Teşekürler

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüme türkçe olarak eklendi bir sonraki sürüme kendi yaptığım gece temasınıda ekleyeceğim bu sürüme yetiştiremedim

• Beğen
Tepkiler: HsnCnKly ve kolombo28
HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Yeni sürüme türkçe olarak eklendi bir sonraki sürüme kendi yaptığım gece temasınıda ekleyeceğim bu sürüme yetiştiremedim
Paylaşım için teşekkür ederim. Ama link gitmiş galiba. Dosya bulunamadı diyor

PALA.

PALA.

Üye
Takipte kalın, aktif üyelerdendir yakında günceller.

@By Burhann 2010 hocam, şu yönetime şöyle sana dosya yükleme hakkı versin, eski aktif üyelere dosya yükleme hakkı vermeyip, dandik yerlere dosya yükletip forumun kalitesini düşüren yönetimi saygıyla kınıyorum.

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Takipte kalın, aktif üyelerdendir yakında günceller.

@By Burhann 2010 hocam, şu yönetime şöyle sana dosya yükleme hakkı versin, eski aktif üyelere dosya yükleme hakkı vermeyip, dandik yerlere dosya yükletip forumun kalitesini düşüren yönetimi saygıyla kınıyorum.
Dosya yükleme hakkım var da hep başka sitelere upload ettim, o sitelerde de siliniyor bundan sonra foruma yükleyeceğim iyi tanımışsın beni bugün yeni sürümü ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:

Akşama yeni sürümünü ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:

An itibariyle Yeni sürüme güncellenmiştir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve PALA.

Cadillac34

Üye
Dosyaları yükleyecekseniz eğer bulut depolama adreslerinize yükleyin (Gmail, Yandex Mail, OneDrive, Mega.nz, Dropbox, vs.). Hiç silinme derdi yok.

PALA.

PALA.

Üye
Dosya yükleme hakkım var da hep başka sitelere upload ettim, o sitelerde de siliniyor bundan sonra foruma yükleyeceğim iyi tanımışsın beni bugün yeni sürümü ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:

Akşama yeni sürümünü ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:

An itibariyle Yeni sürüme güncellenmiştir
Yine aynı yere mi yüklediniz :hmmm

Dosyaları yükleyecekseniz eğer bulut depolama adreslerinize yükleyin (Gmail, Yandex Mail, OneDrive, Mega.nz, Dropbox, vs.). Hiç silinme derdi yok.
Mega 1-2 yıl hesaba giriş yapmayınca hesaplar tümden silinir. Normalde üyelere de foruma dosya yükleme hakkı veriliyor, yoksa bölüm moderatörlerine ricada bulunun, onlar konunun altına dosyayı yükler.

Google drive yükleyip, aynı linke güncel uygulama bağlamak mümkün, uygulamayı güncellemek yeterli oluyor, bağlantı aynı kalıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Cadillac34
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yine aynı yere mi yüklediniz :hmmm

Meğer bize dosya yükleme iznini sınırlamışlar
Mesaj birleştirildi:

Dosyaları yükleyecekseniz eğer bulut depolama adreslerinize yükleyin (Gmail, Yandex Mail, OneDrive, Mega.nz, Dropbox, vs.). Hiç silinme derdi yok
Evet aslında öyle yapmak lağzım
Mesaj birleştirildi:

Hızlı bir şekilde yeni sürüme türkçe olarak güncellenmiştir

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: Cadillac34 ve PALA.
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada tekrar yeni sürümü çıkmış

Cadillac34

Üye
Habire yeni sürüm çıkıyor ama hiç bir siteyi doğru dürüst açmıyor sürekli hata veriyor. Bide çok yavaş zaman kaybı yaptırıyor insana.