Evet linkler gitmiş hatirlattığın için teşekkür ederim dil dosyası elimde olduğu için bir saate kadar arm7 ve arm86 olarak güncellerimHani son sürüm için tıklıyorum indirmeye dosya bulunamadı diyor kardeş
Tamam yükleyeceğimUcbrovseri dosya yok diyor
Mesaj birleştirildi:
Ucbrovseri dosya bulunamadı diyar yardim
Ucbrovseri kutlamıyorum yardimHer türlü videoyu buradan rahatlıkla indirebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ucbrovseri kuramiyorumHer türlü videoyu buradan rahatlıkla indirebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arm7 ve 86 için henüz yapmadımArm 86 nirde gardaş
Bu senin telefonun için değil seninki arm7 bu arm64Ucbrovseri kutlamıyorum yardim
Mesaj birleştirildi:
Ucbrovseri kuramiyorum yardim
Mesaj birleştirildi:
Ucbrovseri kuramiyorum yardim
Mesaj birleştirildi:
Ucbrovseri kuramiyorum
Mesaj birleştirildi:
Teşekürler
Arm7 olarak ekledim burdanTesekurler
Arm64 ve armv8 ikisinide bir uygulamada yaptım arm64 olanı indirebilirsinizArm 86 nirde gardaş
Teşekkür ederim, evet şu an için güncelleme almıyor reklamlara gelince bu sürümdeki reklam engelleme modunu kapatmadımEline sağlık ustam uc browser 1 yıldır güncelleme almıyor uygulama terk edildi galiba. Uygulamanın en büyük sıkıntısı video açarken reklam varsa atlatmak işkence
Şundan dolayı internette hızlı şekilde gezinebilirsin telefonunun ramı düşük olsa bile kasma yapmaz indirme hizı çok hızlıdır Hızlı mod sayesinde verileri sıkıştırır, gezinmeyi hızlandırır ve internet paketinizin değerli MB'larında tasarruf sağlar uc tarayıcının geçmişinde takılma yoktur akıcı bir şekilde gezinme sağlar eğer bu 3 özelliğini yeterli bulmazsan 10 özellik daha sayabilirimBu zaman da firefox yada kivi browser var neden uc-browser kulllanılır ki ?
Rica ederim yakında tüm sürümlerini türkçe olarak paylaşacağımTesekurlerr
Evet yarın ekleyeceğimHocam yeni sürüm yeni çıktı
Çok teşekkür ederimEllerine yüreğine sağlık kardeşim. Başarılarınızın devamını diliyorum.