üç avcı-kaliteli fıkra;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
üç avcı-kaliteli fıkra;)
bir köyde üç avcı ava çıkarlar ama elleri boş dönerler. köylüler hep dalga gecerler bir eli boş gelırler ıkı elı bos gelırler bir gün hırslı bır sekılde karızmalarını yerden toplamak ıcın yıne ava cıkarlar.3 kafadar doalnırken av dıye dıye biri der ki 3 yöne ayrılalım bir şey goren olursa dıgerıne ıslık calar ve topluca dalarız... dagılırlar ve içlerınden birisi sans ıcabı gezerken kucuk bı delık gorur ıcıne bakar karsı da bir tavsan durmaktadır vurur oldurur.. sonra hepsı oraya gelır o delıkte beklerler ve bır suru tavsan olduruuler köy kahvesıne gelıp gerıle gerıle hava basarlar.. koydekıler sevınır ve adamlar sureklı o delıge gdııp tavsan oldurup dururlar.. sonra koyluler tavsan yemekten sıkılırlar ve yıne dalga gecmeye baslarlar ''bu ne ya hep tavsan hep tavsan vura vura sunca hayvanımı vuruyonuz'' derler bu sefer avcılar bı plan dusunurler ve daha buyuk bı delık aramaya koyulurlar... sonra biri daha buyuk bı delık bulur ve delıkten ıcerı nısan alır.. baksın kı ne gorsun ıcerı de bır ceylan var ceker vururlar. ve koyluler daha sonra ceylan yemekten de sıkılırlar ve yıne avcılara yuklenmeye baslarlar.. avcılar ne de olsa delık cok ceyıp bu sefer daha da buyuk bı delık aramaya koyulurlar ve bulurlar delıgın ıcıne nısan alırlar ve ne gorsunle bır yaban öküzü ceker vurular. koyluler sevınır artık bzıım avcılara laf yok!
bir gun avcılar oturup dusunurler ve arkadaslar bız ne zaman bı delık gorsek o delık boyutunda bır hayvan goroyoruz en son gordugumuz delık cık buyuktu belkı daha buyugnu buluruz ama okuzden buyuk ne olabılır kı? derler ve olsun der yola koyulurlar.. koylulere haber verırler bızı yarın sabah kahvede bekjleyın sıze sanırım koca bır zıyafet verecez...sonra av meydanında toplanırlar ve kocaman bır delık aramaya koyulurlar yıne uc grupturlar ve bı an da bırısı bagırır: kosssssuuuuuuun burda kocaman bı delık var.hepsı delı gıbı kosar ve delıgın agzına yatarlar hepsı merak ıcerısındedır ve acaba bu koca delıkten ne cıkar dıye dusunurler.. aradan 2 gun gecer ve avcılardan haber yok..
dıer gun bızım koyluler elıne gazeteyı alırlar ve ılk sayfada koca bı manşet:''FLASH FLASH FLASH... 3 AVCI HENUZ NEDENI SAPTANAMAYAN BİR DURUMDAN ÖTÜRÜ TREN ALTINDA KALDI''
 
  • Beğen
Tepkiler: Revengeful, -YARINIYOK-, Salihyet ve 1 kişi daha


TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe
 
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
:ehe
 
Salihyet

Salihyet

Üye
daha ilginç bişey bekliyordum ama emeğine bişey diyemem :ehe :ehe
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
daha ne kadar ılgınc olabılır:)
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:):)
 

Symbiont

Üye
Delik Macerası
:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt